Welkom op de Wolkensite!

Afgelopen jaren was er iedere zondag de Wolk-in, maar op dit moment veel nieuwe dingen! Je kunt het lezen onder het kopje nieuws, en kijk bij agenda voor het programma van de komende tijd.

Inschuif-restaurant

De Wolkenfabriek is gevestigd in het oude zeefgebouw op het voormalige suikerunie terrein. Op de eerste verdieping van dit enorme pand is met vereende krachten van talloze helpers een grote keuken en zaal gebouwd. Tussen de gigantische industriële elementen is het goed toeven met heerlijk eten en regelmatig live-concerten.

Stadsplein

De Wolkenfabriek is een prachtig fantastische locatie geheel in stijl, waar de gasten helemaal in de wolken raken van de bijzondere sfeer van het oude zeefgebouw. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Stuur een mail of bel 06- 1453 1246 (Titia).

Zin in een avondje?

Stel je heb een mooi idee voor een inspirerende avond neem dan gerust contact met ons op!

Wolkennieuws meer nieuws
Houd de Wolkenfabriek op stoom Help de Wolkenfabriek de winter, lente, zomer door....... De Wolkenfabriek vraagt jouw steun via Go Fund Me... lees meer..
Update 15 december Restaurant de Wolkenfabriek Groningen blijft, tot nadere berichtgeving, gesloten tot en met 19 januari 2021. Wel kun je de... lees meer..
Wolk expo & to go Wolk aan de Winkel Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december weer Wolk aan de Winkel; doorloop expo + leuks en lekkers to... lees meer..

De Wolkenfabriek: Restaurant, Café, Events & More