Speciaal aanbod van diverse cateraars

De Wolkenfabriek is tot nader order gesloten i.v.m. de maatregelen van de overheid betreft de corona crisis. De koks en cateraars die normaliter tijdens De Wolk-’in’s koken zitten niet stil en velen van hen hebben creatieve oplossingen om hun maaltijden te blijven maken.

Anders denken, anders doen

Net als heel veel andere mensen zijn zij nu bezig om hun tijd, gewoontes en hun gedachten nieuwe vormen te geven. Bij sommig Wolkencateraars  kun je eten ophalen, anderen bezorgen bij je thuis en weer een ander leert jou via een video hoe je zelf iets kunt maken. 

In tijden van crisis goed blijven eten!

Via dit overzichtje kan je zien wat een aantal van de initiatieven van de Wolkencateraars zijn. (deze wordt af en toe bijgewerkt). Op de facebookpagina van De Wolkenfabriek delen we ook een aantal.

Maaltijdbezorging door Yamen & Reem van Yamen Cuisine

Mediteraanse en Arabische maaltijden thuis bezorgd in Groningen Zuid en Haren. Bestellen graag voor 13:00. Bezorgen tussen 17:00-18:00. Bezorgen tot € 30 gratis, anders €2,-. Meer info zie de facebook pagina van Yamen Cuisine. Bel & bestel via Yamen 06-33352949

Eethuis Poortershoes op bestelling

O.a Sytse van cateringbedrijf " het eten"  maakt met het keukenteam afhaalmaaltijden voor mensen in de wijk Oosterpoort Groningen. Bestellen kan tussen 10:00 en 14:00 via 06-10438934. Afhalen tussen 17:00 en 19:00 Oosterweg 13 Groningen. Bekijk het actuele menu op de website van het Poortershoes

Workshops van Dhana chocolade

Onder begeleding van Dhana kun je leren chocolade bonbons te maken (vegan). De 1e workshop was te volgen via RTV Noord. De komende tijd kun je diverse workshops volgen via de facebook pagina van Dhana Chocolade zie hiervoor de events van Dhana. Heb je niet alle ingrediënten in huis om aan de slag te kunnen? Dhana komt je op verzoek een pakketje brengen in de stad Groningen of het Hogeland. App Dhana 06-33322638

Eten afhalen of laten bezorgen van De Omhelzing

De Omhelzing maakt voor jou diverse biologische Indonesische gerechten van 500 gram of een grote portie van 700 gram. Bijvoorbeeld rendang, tahu of nasi. Afhalen kan op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 20:00.

Bezorgen doet De Omhelzing op maandag, woensdag en vrijdag. Wel even een dag van te voren bestellen! De maaltijd wordt koud bezorgd tussen 14:00-17:00. Bestellen kan via e-mail post@de-omhelzing.nl of telefonisch via (050)-3181533.

Vis en oesters van Goede Vissers 

Proef het Wad en koop een gerookte vis, een visbouiilon, een heerlijke stoofpot of Wilde Wad Oesters. Vis zit vol nuttige vetten en oesters zijn een goede bron van vitamines en mineralen zoals vitamine D. Dus voeg in deze tijd vooral wat vaker vis en oesters toe aan je eetpatroon. De vis en oesters zijn gevangen en geraapt door kleinschalige vissers die op tradionele wijze vissen met respect voor de zee.

Bestellen kan online via 't Ailand. Bezorgen kan ook! Voor de vaste prijs van 6,50. Kom je afhalen? Dat kan in Lauwersoog op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11:00 en 19:00. 't Ailand zit aan de Haven nummer 49 in Lauwersoog. Kun je meteen ff uitwaaien!! 

Vind je Lauwersoog te ver? De vis en oesters zijn ook verkijgbaar via vismakelaar Poseidon in Groningen. Zij staan diverse dagen op de vismarkt en Lewenborg en Vinkhuizen en als de markt niet doorgaat kun je terecht in hun winkel in Paterswolde. Ook kun je de Wilde Wad Oesters (en vis) van Goede Vissers bestellen via de Streekboer of neem contact op via wadoysters@gmail.com.

MeatJelle&Marjan op thuisgekookt.nl

MeatJelle en Marjan bieden catering van eigen erf en streek. Je kunt maaltijden van deze cateraar/kok bestellen via thuisgekookt.nl. Je kunt de maaltijd volgens afspraak afhalen op het Lageland, vlakbij de stad Groningen. Soms op een bepaalde datum (elke woensdag en zaterdag) maar ook op verzoek is mogelijk. Weten wat ze dezer dagen aanbieden? Bekijk het profiel van Meatjellemarjan op thuisgekookt.nl. 

Maaltijddoneren.nl met Foodfellas

Bestel een maaltijd van Foodfellas catering vanaf €13,50 waarvan €5,- naar de Voedselbank Groningen gaat. Meer doneren mag altijd! Bezorgen doen ze gartis in Groningen van dinsdag t/m zondag tussen 16:00 en 19:00. Daarbuiten voor een meerpijs. Bekijk het actuele menu. Bestel via het bestelformulier of bel Foodfellas (050) 311 57 03.

Afhalen bij eetcafe Lambik

Bestel een maaltijd vlees of vega voor €9,75 bij Flora en haar team van eetcafe Lambik. Of steun Lambik door een dinerbon te kopen. Bel of app Flora 06-81504363. Afhalen dinsdag t/m zondag tussen 17:00 en 19:30 bij Eetcafe Lambik aan de Grote Kruisstraat 73 Groningen. Bekijk het menu op de facebook pagina van Eetcafe Lambik.

Keukengebeuren verrassingsbox afhalen in Helpman

Elke donderdag & vrijdag: Verrassingsbox van Keukengebeuren. Genoeg voor twee personen als maaltijd of bij de borrel. Geheel vegetarisch. Af te halen in de wijk Helpman Groningen. Reserveren kan via Lutwei 06-34299345 of e-mail info@keukengebeuren.nl. Bel of mail gerust met Lutwei als er vragen zijn. Het menu vind je op facebook. 

Fregnone DIY bezorgd Italiaanse gerechten

Daar Fregnone DIY bezorgt thuis. Doordat de Foodcourt op de Zernike campus in Groningen gesloten is bezorgt Luca de heerlijke italiaanse gerechten nu bij jou thuis! Op maandag, woensdag en vrijdag thuisbezorging. De bestelling moet een dag voor de leveringsdag worden gedaan en kan telefonisch doorgegeven worden via Luca 06-85141291. Het menu is te vinden op facebook. 

Lees ook:

Support Your locals, Support Local Grunn

Lees hier je waar je je lokale boodschappen kunt in de regio Noord Nederland. Met tips waar je groente- en voedselpakketten kun bestellen, laten bezorgen of afhalen, met een paar handige routekaartjes.  

Wat kun je nog meer doen in deze tijd?

Laat je fiets repareren, koop een kunstwerk of een plantje voor in je tuin. Lees meer: Bij de buren.

#supportyourlocals 

edit
Deel deze pagina
Wolkennieuws
Houtgestookte kachel Zow heey lekker warm in de Wolk!. Wij hebben de houtgestookte kachel weer aanstaan vanaf oktober. Kom je lekker opwarmen in de... lees meer..
Elke woensdag en donderdag Dagcafe “De Wolk” Kom lekker lunchen! De Wolkenfabriek is elke woensdag en donderdag open als Dagcafe “De Wolk”. Wij... lees meer..
#unmuteus Groningen Op 11 september 2021 steunt De Wolkenfabriek de actie van unmute us. Wat goed om te zien, heel Groningen deed mee met de unmute... lees meer..
Kom heerlijk nazomeren in De Wolkenfabriek! (Of op het dek). Elke WOENSDAG+DONDERDAGS lunchen met belegde broodjes en vaak soep & ZONDAGS... lees meer..
Update: Op zondag 5 september is de Wolkenfabriek gesloten. Wij zijn dan lekker buiten spelen! Daarna is de Wolkenfabriek ELKE woensdag, donderdag... lees meer..
De vlaggetjes wapperen, Dagcafé “de Wolk” is open! De Wolkenfabriek is weer een beetje op stoom aan het komen. Kom gezellig binnen voor een koppie... lees meer..
De Wolkenfabriek is vanaf nu elke woensdag, donderdag en zondag open! Kom lunchen in Dagcafé de Wolk (woensdags 25 en donderdag 26 augustus 11-17:... lees meer..
De Wolk weer OPEN Hoera de Wolkenfabriek gaat weer open na een korte zomerstop! In het eerste deel van augustus verzorgen wij de mondjes van de... lees meer..
Er zijn goede weersverwachtingen voor dit weekend. Op zondag 18 juli is er een extra editie van de Wolk'-Thru & -About * picknick wandeling met... lees meer..
De Wolken Winkel is open De Wolken Winkel is te vinden in de Wolkenfabriek aan de Suikerlaan 18 te Groningen. Een hele verdieping met een grote... lees meer..
19 t/m 24 juni 2021 DETOUR - Graduation Show 2021 Met omwegen en sluiproutes, van de gebaande paden af en op eigenzinnige wijze hebben de... lees meer..
Need a hug? NU te beleven in de Wolkenfabriek; Knuffelkunst oma Bep van AtelierManna Awesome Groningen. Dus zodra het weer kan, en je hebt even... lees meer..
Hoera dit is de eerste bekendmaking. De Wolk'-Thru & -About picknickwandelingen gaan weer van start. De geplande data zijn; Zondag 6, zaterdag... lees meer..
Elke donderdag WolkenBox Woensdag 28 april 2021, de dag dat de terrassen weer in actie mogen zijn en ‘t zonnetje was er gelukkig bij in Groningen... lees meer..
Houd de Wolkenfabriek op stoom Help de Wolkenfabriek de winter, lente, zomer door....... De Wolkenfabriek vraagt jouw steun via Go Fund Me... lees meer..
Update 15 december Restaurant de Wolkenfabriek Groningen blijft, tot nadere berichtgeving, gesloten tot en met 19 januari 2021. Wel kun je de... lees meer..
Wolk expo & to go Wolk aan de Winkel Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december weer Wolk aan de Winkel; doorloop expo + leuks en lekkers to... lees meer..
Heerlijk avondje Wolke verrassings hapjes box In de Heerlijk avondje Wolke verrassings hapjes box vind je o.a.; * mango salsa * soepje * dips *... lees meer..
Goulash maaltijd soep te koop Op 5 december kun je lekker smullen van een Sinterklaas soep van cateraars Jelle en Marjan. Zaterdag 5 december... lees meer..
Wolk aan de Winkel Doorloop Expositie + leuke en lekkere dingen to go Open op 4, 5, 6 en 11 & 12 december 2020. * LET OP! De eerder... lees meer..
Kerstbomen actie Stadslab Op zaterdag 28 november, vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 december 2020 hebben onze buren van het Stadslab... lees meer..
LET OP! Het plafonddrama "Kijken Om te Zien" door het Collectief Tijdreizigers in De Wolkenfabriek is twee weken uitgesteld en is verplaatst naar 20... lees meer..
UPDATE: Geen Wolk’-In wel Wolk'-about Wegens de nieuwe maatregelen van de Nederlandse overheid kunnen de Wolk'-In's van 18 en die van 25 oktober... lees meer..
Update 15 oktober Wegens nieuwe maatregelen van de Nederlandse overheid, is het restaurant in de Wolkenfabriek tijdelijk niet geopend. Wel kun je... lees meer..
Op 23 september 2020 was er vanuit de Wolkenfabriek Groningen een live stream te volgen van een meet-up van Mooie Dingen Makers.  Kijk de live... lees meer..
Wolk'-about in de herfstvakantie Naast onze wekelijkse zondagse Wolk'-In organiseren wij op zondag 11 oktober ook een speciale Wolk'-about Herfst... lees meer..
Soms open voor lunch Vanaf woensdag 9 september is de Wolkenfabriek soms ook open op een woensdag of donderdag tussen 11:00-17:00 voor een drankje... lees meer..
Werkplekken beschikbaar in de Wolk Heel geregeld zijn er in de Wolkenfabriek nu op dinsdag, woensdag en donderdag werkplekken beschikbaar. Kom... lees meer..
Ben jij nieuwsgierig en ben je benieuwd wat er in jouw omgeving te ontdekken valt? Stel je nieuwsgierigheid op de proef! Geef je op voor een... lees meer..
Vier jouw zomer op het Suikerterrein Groningen Wist je dat er nog meer te doen is deze zomer op het Suikerterrein Groningen? Terrasje pakken,... lees meer..
Laat je verrassen en maak een smakelijke reis door dit hele mooie stukje natuur in Groningen. Wegens succes organiseert Restaurant de Wolkenfabriek... lees meer..
Donderdag 13 augustus Vakantie Wolk'-In De Wolkenfabriek heet je welkom op donderdag 13 augustus tijdens de Vakantie Wolk’-In. In deze laatste week... lees meer..
Heul veul DANK! Hebben jullie er ook zo van genoten? Bij deze...heul veul DANK! Aan alle knapzakkers, cateraars, kunstenaars, muzikanten, mede-... lees meer..
Wegens succes verlengd! Ook dit weekend een Wolk’-thru en Wolk’-about. Op zaterdag 4 en zondag 5 juli organiseren we de laatste twee edities... lees meer..
Speciale binnen editie van de Wolk-thru en Wolk-about! De picknick van zaterdag 27 juni gaat door, ondanks de regenvoorspelling. Dit wordt een hele... lees meer..
Lekker! Makreel op het menu van Marjan van cateraar MeatJelle&Marjan. Marjan is kok en cateraar en kookt regelmatig in de Wolkenfabriek.... lees meer..
Nieuwe data bekend We hebben een aantal nieuwe data gepland voor de Wolk'-thru's & Wolk'-about's. De eerst volgende data zijn: 20, 27 en 28... lees meer..
Update 2 juni 2020 De Wolkenfabriek Groningen Wat fijn dat er weer wat meer beweging is en we weer samen kunnen komen (al is het nog niet met heel... lees meer..
Wolk’-thru & Wolk-about In de maanden Mei, Juni en Juli 2020 Leuk als je mee op pad gaat! Een Wolk’-thru & Wolk-about is een gezellige... lees meer..
Update 1 mei 2020 De Wolkenfabriek Is het nou toeval? Of komt het doordat de Wolkenfabriek al zo lang dicht is dat er wekenlang zo weinig wolken in... lees meer..
Bij de buren Ja, en wat doe je dan, thuis, met of zonder partner of kinderen? Fietsen, wandelen en je locals supporten natuurlijk! Hier enkele tips... lees meer..
Support Your Locals Goed eten van dichtbij. Steun ook de lokale boeren. Er zijn diverse initiatieven waarbij jij je o.a groenten, fruit,... lees meer..
In het Eethuis van het Poortershoes in de Oosterpoortwijk in de stad Groningen kookt Chef kok Sytse samen met zijn teamgenoten maaltijden (Dit... lees meer..
Afhalen bij Eetcafe Lambik Flora, een van “onze” Wolkencateraars is tevens eigenaar en kokkin bij Eetcafe Lambik aan het Noorderplantsoen Groningen... lees meer..
Het idee voor maaltijden maaltijddoneren.nl Door de Coronacrisis worden velen van ons getroffen. Grote werkdruk in de zorg, onzekerheid voor veel... lees meer..
Bericht van het Stadslab bij ons op het Suikerterrein;  Stadslab Groningen omgebouwd voor events op afstand Stadslab Groningen is vanaf 6... lees meer..
Bij ons op het Suikerterrein zit de werkplaats van Dumo Tweewielers (a.k.a. fietsenmaker aan huis in Groningen). Fiets, reparatie of proefrit Ga er... lees meer..
Speciaal Paas Menu te bestellen via Thuisgekookt.nl. Cateraars MeatJelle&Marjan; Catering van eigen erf en streek Meat Jelle & Marjan heeft... lees meer..
Waarkunst heeft alle expositie plannen vooruitgeschoven maar geen getreur, de galerie wordt met Pasen een drive-in galerie. Vanuit de auto of op de... lees meer..
In 4 weken leer je prachtige chocolade bonbons maken LIVE & ONLINE! Zoek je nog een leuke hobby of ben je toe aan iets nieuws! Dan is dit... lees meer..
MeatJelle&Marjan zijn cateraars van het Lageland in Groningen. Zij bieden catering aan van eigen erf en streek. Thuisgekookt.nl Je kunt de... lees meer..
De Wolkenfabriek is dicht t/m 1 juni 2020 dus organiseren wij even geen Wolk-'In's. De cateraars en koks die je wellicht al kent via de Wolk zitten... lees meer..
De Wolkenfabriek is tot nader order gesloten i.v.m. de maatregelen van de overheid betreft de corona crisis. De koks en cateraars die normaliter... lees meer..
I.v.m. de maatregelen van de overheid om restaurants in Nederland te sluiten t/m 6 april 2020. Is de Wolkenfabriek als restaurant locatie gesloten.... lees meer..
De Wolk'-in van aanstaande zondag 15 maart kan gelukkig doorgaan. Wolk-'in menu Verse Aarde (vegan) We hebben veel ruimte en supergezond eten van... lees meer..
NU: Expo Chantalla Pleiter Expositie; Planeet De (verloren) Vrijplaats Vanaf begin maart 2020 kun je in De Wolkenfabriek het werk bezichtigen van... lees meer..
Klein Berlijn Zondag 8 maart 2020 van 10:00-17:00  Op zondag 8 maart is er Klein Berlijn, een vintage markt met kleding, accesoires, meubels... lees meer..
Op vrijdag 28 februari 2020 komt Aeham Ahmad, de pianist van Yarmouk bij ons een concert spelen op onze Piamore Piano in De Wolkenfabriek. De... lees meer..
EuroSonic NoorderSlag - Artistvillage strijkt neer in de Wolkenfabriek.  Let op: De Suiker en de Wolkenfabriek zijn op deze dagen alleen geopend... lees meer..
Lieve gast, bedankt dat je dit jaar bij ons hebt gegeten, gedronken en gefeest. We wensen je een heel mooi oud en nieuw feest en ook alvast een... lees meer..
Op zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 is De Zweedse kerstmarkt bij ons in het zeefgebouw op het Suikerterrein Groningen.  Restaurant/bar De... lees meer..
Op zondag 20 oktober 2019 vieren we een groots pompoenen oogst feest. Op het menu allerlei met gerechten bereid door 5 verschillende cateraars;... lees meer..
Laat je kinderen theater maken met Denise Beekman! Op zondag 13 oktober start er weer een serie theaterlessen in de Wolk, voor kinderen van 6 t/m 15... lees meer..
Leuk! Ga op zaterdag 5 oktober de boer op. Neem een kijkje op het erf bij Meat Jelle & Marjan; catering van eigen erf en streek. Zij organiseren... lees meer..
Het is herfst, dus wij stoken de kachel weer op, als we open zijn. Ben je helemaal verkleumd door je fietstocht door herfstige Hollandse... lees meer..
Op zaterdag 21 september 2019 is de 8e editie van het Kadepop Festival op diverse locaties op het Suikerterrein Groningen. Ook de Wolkenfabriek is... lees meer..
In verband met Timmerdorp en Noorderzondag is er geen Wolk-'In op zondag 25 augustus 2019. We maken de agenda met wat er te doen is in de Wolk en... lees meer..
Timmerdorp dorpsfeest v.a 15:00 Op het Suikerterrein Groningen zijn vele kinderen deze week zoet met het timmeren van een heus dorp. Timmerdorp... lees meer..
Weer welkom in de Wolk! De 1e Wolk-'In in De Wolkenfabriek (na de zomerstop) is op zondag 18 aug 2019 vanaf 15:00. Jaaa , jippie. Het is nog... lees meer..
Deze zondag Thais eten van Cerious Food en taarten actie voor Dani's Yurt. Laatste Wolk-'In voor de zomerstop. Wij gaan na deze zondag bijkomen van... lees meer..
Voorjaarsschoonmaak? Gooi NIETS weg! Je kunt het allemaal verkopen tijdens Groningen’s allereerste Kofferbaksale op het Suikerterrein op tweede... lees meer..
Formed/Unformed Graduation Show 2019 Academie Minerva Van zaterdag 22 juni t/m donderdag 27 juni presenteert Academie Minerva, Hanzehogeschool... lees meer..
Maak het mee! Nomadisch Theater in de Wolkenfabriek. Theater workshops voor Jong&Oud o.l.v Denise Beekman. Vanaf zondag 7 apr t/m zondag 9... lees meer..
In verband met de Hackaton is er aanstaande zondag 14 april helaas geen Wolk-'In. Zondag 14 april geen Wolk-'In! Volgende week op 21 april zijn wel... lees meer..
de Olijfboom (restaurant in Groningen) organiseerd een leuke dans Wolk'-in met live muziek van Michalis Dimas, met Michalis Dimas: bouzouki, zang... lees meer..
Nieuwsbericht geplaatst op 11 januari 2019 - ESNS Eurosonic Noorderslag in Groningen. From January 16th to 19th 2019. Welcome to Groningen ESNS... lees meer..
Nieuwsbericht geplaatst op 5 januari 2019 - Help us, come dance to LIVE music, eat snacks and donate to help one guy, help many others in Gaza.... lees meer..
Feest op 28 december in de Wolkenfabriek. Met LIVE optreden van de band Planet Orange. Vier deze Noël - Silvester met ons mee op de dansvloer.... lees meer..
OOK #indewolk * Let’s GróA sessies in de Wolkenfabriek. Stedelijke knopen als fascinerende kansen. Gratis toegang. Wel even aanmelden s.v.p. Met... lees meer..
Het Werkfestival is voor alle inwoners van de provincie Groningen en de kop van Drenthe die op zoek zijn naar werk of zich willen oriënteren op ander... lees meer..
Oktober 2018 - Bij de fiets en wandelbrug aan de Energieweg in Groningen is onlangs een nieuw informatiebord geplaatst. Hierop is te zien welke... lees meer..
In augustus in de Wolkenfabriek prachtige bloemcreaties van Wilco de Jong. Wilco de Jong is sieraadontwerper, performer....kalligraaf, magisch... lees meer..
Hoera het is volop zomer in Groningen.   Yep, de Wolk is weer open! Bij mooi weer hebben wij het terras buiten. In AUGUSTUS In De Wolkenfabriek... lees meer..
In juli houden wij een zomerstop in De Wolkenfabriek. We hebben een hele mooie, drukke afsluiter gehad met de expositie van Minerva. Met veel... lees meer..
In de maand mei hebben wij in het kader van het #WasteNoWaste project, de expositie #WovenSkin op bezoek gehad. (Woven Skin: de wereld... lees meer..
In de maand mei is er een speciale expositie in het Zeefgebouw! Woven Skin, en een groot makers lab van het project van Claudy Jongstra en haar team... lees meer..
UPDATE 2021 De Wolkenfabriek Groningen is tijdelijk wisselend geopend.   Vanaf 6 mei 2021 kun je elke donderdag een WolkenBox afhalen... lees meer..
Super nieuws!, Zienemaan en Zienemini gaan weer los. Op vrijdag, zaterdag en zondag 1, 2... lees meer..
Na de zomerstop weer open!, met bij mooi weer lekker terras erbij. zondag de 13e augustus niet open vanwege het Paradigm festival, maar de rest van... lees meer..
Na een drukke periode is nu de Wolkenfabriek een maandje gesloten, Vanaf 6 augustus beginnen de Wolk'-in's weer. En is het ook bijna al weer tijd... lees meer..
jeee de nieuwe openingsvideo
Al meerdere keren, was het gevoel daar van, JA we gaan weer open, maar ook nu duurt het nog een paar weken voordat we echt ,echt weer open kunnen.... lees meer..
Tijdens de verbouwing is de blauwgrijze band die overal nog in de fabriek te zien was, even weer goed geaccentueerd!, Wel super leuk om alles weer... lees meer..
De Wolkenfabriek is tijdens de verbouwing een klein stukje gegroeid, wat eerst rook, plus pingpong plek was is nu ook binnen!, nieuwe ruimte goed... lees meer..
Met alle vrijwilligers die op die dag konden hebben we super mooie avond gemaakt samen, met super lekker diner van Sytze en o.a. carrouselpingpong.... lees meer..
Er staat een mooi Circus op het Suikerterrein! En je kan een hele mooie combinatie maken met lekker eten in de Wolkenfabriek en de show samen.... lees meer..
Het Circus komt voorbij in Groningen vanaf 5 november tot 15 november, om het begin van de winter en de fantasierijke dromerige... lees meer..
Om aandacht te vragen voor wereldvoedseldag ! Organiseerd  Foodguerrilla ,Eat this Road Trip op tien plekken door heel Nederland. En Goed nieuws... lees meer..
Kom kijken en genieten van deze mooie expositie, de expositie is tot 8 november geopend. Het is een byzondere samenwerking en tot standkoming van een... lees meer..
De Wolkenfabriek is elke dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag geopend van 11:00 uur tot 18:30 uur. En op elke vrijdag en zondag van 11:00 uur tot... lees meer..
De hele maand Juli is de Wolkenfabriek gesloten, en is alleen nog in de voorraad kelders bezig met de wolken even goed in te stoppen en... lees meer..
De wolken staan een paar week in de voorraad schuur en in de ijskast. De produktie van schattige zomer wolkjes gaat nog wel even door met... lees meer..
Vers van de pers een superschilderij van 13 meter hoog en 10 meter breed gemaakt door Michel Velt!
Onze gloednieuwe keuken is geopend! Meteen een super workshop van kooktovenaars Sofie en Anneke met plantaardige supertips voor heeerlijk eten.
Na de grondige verbeterbouw en uitbreiding zijn we weer open! Jee. Overal licht met grote ramen in de keuken en een extra grote barruimte.
Gewoon een heel mooi wolkje.
Er is een begin gemaakt met de nieuwe buitengevel! Straks kun je met een grote buitentrap naar de eerste verdieping van het zeefgebouw.