Inschuif-restaurant

Ook eens een restaurant runnen voor een avond? In het inschuif-restaurant staat telkens een andere kok of groep in de wolkenkeuken te koken. Allerlei verschillende cateraars, koks, vrienden, verenigingen, etc runnen het restaurant voor een avond. Sommigen regelmatig, bijvoorbeeld elke maand. Anderen koken misschien één keer per jaar.

Ook een keer koken?

We hebben een prachtige grote professionele keuken met alle benodigdheden en keukengerei. Meerdere fornuizen en ovens, grote werktafels en lekkere muziekjes maken koken een feest.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! 

Wie koken er zoal in de Wolken?

Het Eten

Groningen & Haren
Sytse zijn eten ziet er altijd fantastisch uit, vanuit doordachte recepten.

Je ziet de kok Sytse Kramer heerlijke maaltijden maken samen met een team van meerdere koks.

Kookt natuurlijk met de beste ingrediënten die hij kan vinden; dagvers, uit de regio en liefst van biologische afkomst. Vegetarisch, met veel verse groenten en fruit, maar ook met vlees en vis maken we de mooiste gerechten. Divers en, als het even kan, altijd net iets anders dan je gewend bent. De gerechten komen uit alle windstreken, met een lichte voorkeur voor de mediterrane en Noord-Afrikaanse keuken.

Meat Jelle&Marjan

Lageland
Deze cateraars koken met hart en ziel
Jelle&Marjan zetten zich met veel passie in voor hun mooie catering, door met hun dieren te leven, met de tuin en met alles daaromheen, ze verzorgen fantastische sfeervolle diners, dus wil je een mooi feest, waarbij je de achtergrond van je eten te horen zien en voelen krijgt. Dan zit je bij hen goed

Donkey's Mobiele Catering

Groningen
Zorgt voor een mooie sfeer op uw feest en lekker eten

Bianca Neef met een team van haar moeder en heel veel vrienden verzorgt met liefde de catering op diverse festivals en feesten.

Qua menu keuze is het heel breed. Maar wat die vaak terug komt is de pizza uit de zelf gebouwde hout gestookte oven.

Donkey's zorgt altijd voor mooie aankleding en veel gezelligheid

Verse Aarde

't Waar
Heerlijke plantaardig, puur en verfijnd.

Verse Aarde is gevestigd in het kleine dorpje 't Waar en op andere lokatie's. Sofie kookt puur plantaardig, en seizoens- en streekgebonden. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch. Het menu is driegangen en heeft een palet aan smaken, warme en koude gerechten. Altijd verrassend;.

Wildrik

Waddenzee
heerlijke soepen en wilde burgers
Wildrik maakt heerlijke soepen, curry's en nog veel meer lekkers, wat vaak op zondag tijdens de Wolk'-in te proeven is

Mama Moos

Groningen
vers,smakelijk,eerlijk en verassend

MamaMoos heeft ontzettend veel ervaring met het verzorgen van de catering in alle soorten en maten, en zij maakt er altijd een feestje van

De Keukenwagen

overal
maakt van jou feest een festival

De wagen wordt uitgeklapt, lampjes opgehangen, het eten wordt bereid en het feest kan beginnen.

Met de keukenwagen krijgt je feest of diner meteen een professionele uitstraling, Marjan Jager kookt ook zonder haar keukenwagen bij u op uw feest of bijvoorbeeld bij u op de filmset voor cast en crew.

De Keukenwagen gebruikt vlees van oa Grasdierdorp, en vis volgens de viswijzer.  Marjan heeft sinds kort ook een super mooie eigen winkel genaamd vanJan in de Jan Lutmastraat in Groningen dichtbij de oude watertoren.

Capriccio Italiano

Assen
Italiaans eten zoals je het in Italie eet

Capriccio iItaliaano staat voor pure smaak, basis producten, geen kleurstoffen, geen smaakversterker, geen zoetstoffen. Wij houden van Italiaanse koken zo als het moet. Met gezonde ingrediënten, verse groente en heel veel passie.

 

Dingenmaker

Groningen
bakoven op een bakbrommer, SRV-wagen, eten met gevoel, kunst en uitvinderij

Dani maakt van alles en vooral veel goeie sfeer!, altijd met heerlijk eten en drinken. Ze hebben een fantastisch mooie ronde kegeltent, een solar-stage,meerdere rijdende keukens en een berg energie.

Keukengebeuren

Groningen
hapjes, catering, diner, eet mobiel, festival, simpel, puur, bescheiden,gezellig,

Keukengebeuren is een klein initiatief dat is ontstaan door de liefde voor eten. Wij willen ons onderscheiden door creatief, kwalitatief en eigenzinnig te zijn. Wij laten ons inspireren door de Franse keuken, de Italiaanse keuken, de Aziatische keuken en de wereldkeuken.

Barrel Wijn

Groningen
gepassioneerd over wijn!

Vinoloog Martijn Fernhout, via hele mooie Groningse plekken (zoals cafe 'De Sleutel' en 'Hein Post Wijn en Whisky') langs marketeer&grafisch ontwerper voor 'Kwast Wijnkopers' te Nieuw-Vennep gelukkig weer terug in Groningen om een ieder hier te laten genieten van fijne wijn!

Goede Vissers

Lauwersoog
op een eerlijke manier gevangen vis! en met liefde aangeboden ('slow' food)

Goede Vissers (Jan en Barbara) werken aan korte transparante ketens van de zee tot op het bord. Zodat de consument wél weet waar zijn vis vandaan komt. Door zorgvuldig te vissen wordt topkwaliteit geleverd en de korte keten zorgt ervoor dat die supervers de consument bereikt. De meerwaarde daarvan is voor de visser, als extra stimulans om ´goed´ te vissen.

Soepzooi

Groningen
Soepzooi is heerlijk

Kleurrijk, vrolijk, bijzonder en vooral bijzonder lekker. Festivals en Catering. zoek ze op op Noorderzon

Tanja

Groningen, Beyum
heerlijk

creatieve menu's

Pieters Pannekoekenpaleis

Groningen
eerlijke pannekoeken

Deze pannekoeken worden al jaren lang beproeft!!!! zoals je ze wil tegen komen

Hoogeland Catering

Stad en Ommeland
Catering vanuit het hart, sterk in samenwerking.

Harrie de Vries kookt! Van Noorderzon tot in het zuiden, catering en meer daar waar leuke mensen en lekker eten elkaar ontmoeten

de Roggewolf

Grunneger laand
onderzoek en gesmul

de Roggewolf is de altijd door gaande levensgeest van het gewas...is het winter en koud?...dan zie je hem rond dwalen op het land klaar voor een nieuwe lente, zomer, herfst en winter.
de Roggewolf kookt met poezie

Resto van Harte

Groningen
Resto van Harte kookt voor iedereen die graag samen met anderen eet

Bij Resto van Harte wordt er door een wisselende groep vrijwilligers vol met passie en liefde gekookt. Het eten is gezamenlijk aan lange tafels, je kan gerust ook in je eentje komen en je kan altijd aanschuiven.

Vraag je je af, is dit wel geschikt voor mij, bel gerust naar Resto van Harte. En je zult merken dat het heel prettig is om aan te schuiven bij dit superrestaurant. Wees welkom

Heisse Scheisse

Groningen
kaasfondue op locatie

Heisse Scheisse: de specialist op het gebied van ambachtelijke kaasfondue op locatie. Wij zijn te boeken voor festivals, feesten, partijen en catering. Op festivals kunnen we naast kaasfondue ook nacho's, pizzabollen en tosti's aanbieden.

Barbais

Groningen
Heerlijke taarten

BarBais zorgt altijd voor een verfijnde smaak en een goeie sfeer.

LepeL

Groningen
heerlijk dineren
Het eten van LepeL geeft je inspiratie, het is altijd mooi gepresenteerd en wordt met goeie passie bereid

Yamen Cuisine

Groningen
bijzonder rijke smaken, hele mooie buffetten
Yamen Cuisine biedt een nieuwe smaak sensatie, traditionele Syrisch eten en moderne gerechten met een Syrische touch, heel creatief, liefdevol, met het doel om iedereen blij te maken. Happiness is Homemade

Alja Oude Nadorst

Groningen
chique dineren en bijzonder borrelen
Alja, kookt de sterren van de hemel. Wil je graag dat je diner er mooi uitziet? met een extra touch van het een of ander? vraag Alja!

Sabor a Mexico

Groningen Zonnelaan
Heerlijk authentiek Mexicaans eten
verzorgt catering op feesten en partijen