Bestel en haal af: De Wolken Winter Wonder Box
datum: woensdag 22 december tot vrijdag 24 december
tijd: 11:00 tot 17:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

De Wolken Winter Wonder Box

De Wolken Winter Winder Box is een mooie samenstelling van hapjes en drankjes voor de feestdagen. Verras jezelf of maak een ander blij met deze box met lekkere verrassingen. Om een lekker avondje thuis te genieten!

Inhoud: voor twee personen, lekkere hapjes van drie fanatieke Wolkenkoks; MeatJelle&Marjan, Alja van de Oude Nadorst & Yamen Cuisine.

Een broodje Za’atar, Halawet Al Jebn; the sweetness of cheese, Polenta, hartig taartje, gebak, verrassings amuse, soepje in pot, naar keuze een droge worst of een vegetarisch of vegan hapje en wat wolken grapjes. En twee smaakvolle biertjes van het Brouwdok Amber Ale of als je liever wijn drinkt, kies dan een fles wijn erbij.

Prijs: €55,-

Afhalen op 22, 23 & 24 december

De box is in december te bestellen en vervolgens af te halen op woensdag 22, donderdag 23 december tussen 11:00 en 17:00 en vrijdag 24 december tussen 13:00 en 17:00*, op het Suikerterrein bij de Wolkenfabriek aan de Suikerlaan 18 te Groningen. 

* Wijzigingen voorbehouden

Vandaag ook lunch afhalen!

Je kunt het afhalen van je box op woensdag 22 december mooi combineren met een afhaal lunch in ons Dagcafe de Wolk. Laat even laten weten dat je ook lunch wilt afhalen vandaag. Op de donderdag en vrijdag maken wij geen lunch, alleen de Wolken Winter Wonder Box kun je dan komen afhalen. 

Meer info over wat er wanneer wel of niet te doen is. Zie onze agenda.

Bestel de Wolken Box tijdig

Je kunt de Wolken Winter Wonder Box (of Boxen) bestellen via een berichtje naar de Wolky Talky 06 - 14531246 of bestel met een mailtje naar avondje@dewolkenfabriek.com.