Wolk'-In
datum: zondag 03 oktober
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Welkom bij de Wolk'-In

Zondag 3 oktober is er weer een Wolk'-In en kun je van s'middags 15:00 tot s’avonds 22:00 in de Wolkenfabriek komen chillen, eten en drinken.

Wolk'-In Menu

Wij serveren wekelijks een wisselend menu van diverse cateraars. Op het Wolk'-In menu vind je een soep, een borrelplank, een maaltijd (ook vaak vegan of vegetarische opties) en meestal ook nog een toetje. Ook is er een speciaal kindermenuutje.

Daarnaast is onze bar gevuld met diverse drankjes en lekkers. Al verkrijgbaar vanaf €1,50. Denk aan een kopje koffie, thee, ranja, wijntjes, speciale biertjes en bijzondere frisjes en sappen of brownies, koekjes en een cake.

Op het Wolk’-In menu zondag 3 oktober Italiaans eten met o.a Bruschetta, Uienringen. Ribollita soep. En als hoofdgerecht de keuze uit Frittata. Da’s een Italiaanse hartige taart of Pasta al Forno uit de oven. Door cateraar Alja...van De oude Nadorst.

Kom je ook langs?

Reserveren is gewenst maar niet noodzakelijk. Laat weten dat je komt via een berichtje naar de WolkyTalky 06-14531246. Of stuur een mail naar avondje@dewolkenfabriek.com.
 
We horen graag van je; je naam, de datum, het tijdstip en het totaal aantal personen waarmee je wilt komen eten. 
 
Aanvullingen; heb je kleine kinderen of heb je eventuele dieetwensen? Is er iemand in je gezelschap minder valide die graag de lift wil gebruiken?

We waarderen het zeer als je ons zo goed mogelijk op de hoogte stelt zodat we ons hierop kunnen voorbereiden.

De Wolkenfabriek elke wo, do en zondag open!

Elke zondag zijn wij open met de Wolk'-In van 15-22:00. Op woensdag en donderdags zijn wij ook open als Dagcafe “De Wolk” van 11-17:00 voor de lunch.

Weten of er nog iets op stapel staat in de Wolk? Zie onze agenda.

Op het voormalig Suikerterrein Groningen

Je vind de Wolk op het Suikerterrein, Suikerlaan 18, in het oude zeefgebouw tegenover de fabriekspijp. Neem de rood/grijze trap naar de 1e verdieping. Zie De Wolkenfabriek Groningen op de kaart.