Elke zondag weer Wolk'-In
datum: zondag 05 september
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

ZONDAG 5 SEPT GEEN WOLK'-IN!

UPDATE: Op zondag 5 September is de Wolkenfabriek gesloten. Wij zijn dan lekker buiten spelen! Daarna is de Wolkenfabriek ELKE woensdag, donderdag en zondag geopend! Veel plezier in de zon!

*******
Elke zondag weer Wolk'-In 

De eerste editie van de Wolk'-In van vorige week zondag 29 augustus was reuze knus en gezellig. Het eten viel in de smaak en de drankjes gingen er ook lekker in.

We hebben heel veel zin in de volgende Wolk'-In's. LET OP! De volgende Wolk'-In NIET op zondag 5 september, maar op zondag 12 september is er weer zo'n Wolk'-In en kun je van s'middags 15:00 tot s’avonds 22:00 in de Wolkenfabriek komen chillen, eten en drinken.

Wolk'-In Menu

Wij serveren wekelijks een wisselend menu van diverse cateraars. Op het Wolk'-In menu vind je een soep, een borrelplank, een maaltijd (ook vaak vegan of vegetarische opties) en meestal ook nog een toetje. Ook is er een speciaal kindermenuutje.

Daarnaast is onze bar gevuld met diverse drankjes en lekkers. Al verkrijgbaar vanaf €1,50. Denk aan een kopje koffie, thee, ranja, wijntjes, speciale biertjes en bijzondere frisjes en sappen of brownies, koekjes en een cake. 

Kom je ook (weer) langs?

Reserveren

Reserveren kan via een berichtje naar de WolkyTalky 06-14531246. Of stuur een mail naar avondje@dewolkenfabriek.com.

De Wolkenfabriek elke wo, do en zondag open! 

Elke zondag zijn wij open met de Wolk'-In van 15-22:00. Op woensdag sen donderdags zijn wij open van 11-17:00 voor de lunch. Voor meer openingstijden zie onze agenda

Op het voormalig Suikerterrein Groningen

Je vind de Wolk op het Suikerterrein, Suikerlaan 18, in het oude zeefgebouw tegenover de fabriekspijp. Neem de rood/grijze trap naar de 1e verdieping. Zie De Wolkenfabriek Groningen op de kaart.