Wolk'-Thru & -About
datum: zondag 04 juli
tijd: 13:00 tot 17:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Wolk'-Thru & -About

Laat je verrassen en maak een smakelijke reis door dit hele mooie stukje natuur in Groningen

Restaurant de Wolkenfabriek op het Suikerterrein Groningen organiseert een derde reeks Wolk’-thru & Wolk-about's; Een wandeling door de Wolk en op Safari door de Vloeivelden.

Je gaat op pad met een knapzak vol lekkers en een kaart met daarop de mooiste picknickplekjes, verrassende opdrachten en de absolute must see’s van de vloeivelden.

Elke editie een wisselend menu van steeds een andere cateraar.

De data zijn;

Zondag 6, zaterdag 12, zaterdag 19, zondag 20, woensdag 23, donderdag 24, vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juni & zaterdag 3, zondag 4 en zaterdag 10 juli '21. + EXTRA DATA zondag 11 en zondag 18 juli. Let op! *

Geen Wolk'-About knapzak maar wel open!

LET OP! Er is dit weekend geen Wolk'- About i.v.m. wisselvallige weersvoorspelling.

Op zondag 4 juli is de Wolkenfabriek wel open en ben je wel gewoon welkom plaats te nemen voor een koffie, thee en taart tussen 13:00 en 17:00!

Reserveren? 

Reserveren om langs te komen is niet nodig. Je kunt wel alvast een knapzak reserveren voor de overige hierboven genoemde data. Stuur een berichtje via de WolkyTalky 06-14531246 of mail avondje@dewolkenfabriek.com.

* De doorgang van de picknickwandelingen is afhankelijk van het weer. Afhalen kan, na opgave en overleg, in de Wolkenfabriek Groningen.

Voor kinderen is er een speciale kinderknapzak en voor"vrienden van de wolk" een speciale prijs.

Meer info, menu en prijzen volgt.