Wolk'-Thru & -About
datum: zaterdag 03 juli
tijd: 10:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Wolk'-Thru & -About

Laat je verrassen en maak een smakelijke reis door dit hele mooie stukje natuur in Groningen

Restaurant de Wolkenfabriek op het Suikerterrein Groningen organiseert een derde reeks Wolk’-thru & Wolk-about's; Een wandeling door de Wolk en op Safari door de Vloeivelden.

Je gaat op pad met een knapzak vol lekkers en een kaart met daarop de mooiste picknickplekjes, verrassende opdrachten en de absolute must see’s van de vloeivelden.

Elke editie een wisselend menu van steeds een andere cateraar.

De data zijn;

Zondag 6, zaterdag 12, zaterdag 19, zondag 20, woensdag 23, donderdag 24, vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juni & zaterdag 3, zondag 4 en zaterdag 10 juli '21. + EXTRA DATA zondag 11 en zondag 18 juli. Let op! *

LET OP! Zaterdag 3 juli is de Wolkenfabriek gesloten

Er is dit weekend geen Wolk'- About  i.v.m. wisselvallige weersvoorspelling.

Op zondag 4 juli is de Wolkenfabriek wel open en ben je wel gewoon welkom plaatst te nemen voor een koffie, thee en taart tussen 13:00 en 17:00!

Reserveren?

Wil je alvast reserveren voor een van de volgende data van de geplande Wolk'-About picknickwandelingen? Stuur een berichtje via de WolkyTalky 06-14531246 of mail avondje@dewolkenfabriek.com.

* De doorgang van de picknickwandelingen is afhankelijk van het weer. Afhalen kan, na opgave en overleg, in de Wolkenfabriek Groningen.

Voor kinderen is er een speciale kinderknapzak en voor"vrienden van de wolk" een speciale prijs.

Meer info, menu en prijzen volgt.