Tijdreizigers: Kijken Om te Zien (theatrale rondleiding)
datum: vrijdag 20 november tot zondag 22 november
tijd: 15:00 tot 19:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

NIEUWE DATA

Het plafonddrama "Kijken Om te Zien" door het Collectief Tijdreizigers in De Wolkenfabriek is twee weken uitgesteld en is verplaatst van 6, 7 en 8 november naar 20, 21 en 22 november 2020 (o.v.b.h). Bezoekers die reeds hebben gereserveerd voor 6, 7 en 8 november ontvangen hierover een mailtje van de organisatie.

Kijken Om te Zien

Kijken Om te Zien is een soort voorstelling. Of meer theatrale rondleiding. Door de oude Suikerfabriek langs een aantal bijzondere installaties. Zelf heb je weinig controle over waar je heengaat en alle coronaregels, die strikt worden nageleefd zorgen voor een bijzondere extra dimensie. Je moet je van tevoren aanmelden voor een tijdslot en zult de beleving van ruim 10 minuten alleen ondergaan.

Inhoudelijk gaat het vooral over perspectief. Hoe ervaren we crisis en drama? Waar houd je je aan vast, als je echt niet meer weet waar je bent? Lees meer over “Kijken Om te Zien” op de website van Tijdreizigers of in het Facebook event: Kijken Om te Zien.

Deze tijd vraagt een andere kijk op de wereld om je heen. Het andere perspectief biedt, hoewel misschien wat ongemakkelijk, nieuwe inzichten. Met hulp van Het Cultuurfonds hebben Richard Neef, Karin Arts en Marco Bonisimo de ellebogen ineengeslagen om een Coronaproof beleving te maken.

Bekijk hier de video over deze voorstelling van Collectief #Tijdreizigers.

Reserveer je tickets

Tickets zijn online verkrijgbaar voor de prijs van €5,- per persoon. Reserveer je tijdslot voor deze unieke beleving!

Over de locatie: De Wolkenfabriek zit samen met De Suiker Events in het voormalig Zeefgebouw van de oude Suikerunie. In dit gebouw zijn de diverse ruime, hoge fabriekshallen nog steeds deels als vanouds en hebben nu een nieuwe functie gekregen als inschuifrestaurant en evenementenhallen. Door Corona zijn we tijdelijk niet als restaurant geopend en ook niet voor grote evenementen. Gelukkig zijn er omdenkers en creatievelingen die oplossingen verzinnen waardoor cultuur beleven nog wel kan. Maar dan anders dan normaal. Zij vonden voor hun bijzondere voorstelling een plek in de Wolken.

Het voormalig Zeefgebouw is te vinden aan de Suikerlaan 18/20 op het Suikerterrein te Groningen. Pal naast de oude fabriekspijp, in het gebouw met de rood/grijze trap.