Wolk'-In met Smaken van Anna
datum: zondag 25 oktober
tijd: 14:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

UPDATE: WOLK'-IN GAAT NIET DOOR 

Wegens de nieuwe maatregelen van de Nederlandse overheid, gaat de Wolk'-In van 25 oktober niet door. We zijn druk bezig met verzinnen van ander leuks. Wat kan er wel? We houden je op de hoogte. 

______________________

Wolk-'In Smaken van Anna

Zondag 25 oktober ben je welkom tijdens de Wolk'-'In. De Wolk'-In is elke zondag lekker eten en drinken bij ons binnen in restaurant de Wolkenfabriek. Met wekelijks een wisselend menu van steeds een andere cateraar. En met een maximum van 30 zitplaatsen heb je lekker de ruimte in De Wolkenfabriek.

Wij zijn tegenwoordig een uurtje eerder open met de Wolk'-In dan voorheen en werken sindskort met tijdvakken. Op zondag 25 oktober kun je kiezen uit het tijdvak 14-18:00 of 18- 22:00 u (wijzigingen voorbehouden).

Wolk-'In Menu

Cateraar: Smaken van Anna

Wij bieden een wekelijks wisselend menu van steeds een andere cateraar of kok. Op het menu staat altijd een voorafje zoals een soepje of borrelplank. Je hebt de keuze uit twee hoofdgerechten, waarvan sowieso 1 vegetarische optie. En als je nog een plekje hebt in je buik..een toetje toe.

Het menu maken we t.z.t. bekend via deze pagina en via facebook.

Reserveren

Vanwege het maximaal aantal zitplaatsen van 30, maar ook de inkoop van de koks en cateraars is het fijn als je tijdig reserveert. Wij werken aan een systeem van shifts/tijdvakken om het bezoek van onze gasten in goede banen te leiden.

Heb je nog niet gereserveerd? En is het al zover? Het kan zijn dat er nog een plekje beschikbaar is op de dag zelf, kom gerust langs en informeer! Please wait to be seated.

Reserveren is gewenst; avondje@dewolkenfabriek.com of stuur een berichtje aan de Wolky Talky 06-14531246.

We horen graag van je; je naam, de datum, het tijdstip en het totaal aantal personen waarmee je wilt komen eten.

Aanvullingen; heb je kleine kinderen of heb je eventuele dieetwensen? Is er iemand in je gezelschap minder valide die graag de lift wil gebruiken?

We waarderen het zeer als je ons zo goed mogelijk op de hoogte stelt zodat we ons hierop kunnen voorbereiden.