Wolk'-thru & -about + Wolk'-In zondag 13 september
datum: zondag 13 september
tijd: 12:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Wolk'-about

Laat je verrassen en maak een smakelijke reis door dit hele mooie stukje natuur in Groningen.

Wegens succes organiseert Restaurant de Wolkenfabriek op het Suikerterrein Groningen een tweede reeks Wolk’-thru & Wolk-about's. Een wandeling door de Wolk en op Safari door de Vloeivelden.

Je gaat op pad met een knapzak vol lekkers en een kaart met daarop de mooiste picknickplekjes, verrassende opdrachten en de absolute must see’s van de vloeivelden.

Op zondag 13 september staat er weer een picknickwandeling gepland. De eventuele overige data zijn; Zondag 20 en 27 september 2020.

Voor kleine groepjes en alleen op reservering! Natuurlijk wel afhankelijk van het weer kan de route wel of niet doorgaan, bij regen is er een alternatief. De wandelingen starten tussen 12:00-16:00.

Wolk'- In

Ons restaurant De Wolkenfabriek is elke zondag open met onze zondagse Wolk'-In vanaf 15:00 tot 22:00. Met wekelijks een wisselende menu door steeds andere (lokale) cateraars. 

Voor de Wolk'- In geldt dat het echt prettig werkt als we het zeker een dag van te voren weten, dat je wilt komen eten. Er worden namelijk van te voren ingrediënten ingekocht. Het is altijd fijn als er lekker veel eters zijn! Dan is't gezellig! En als het van te voren bekend is dan kan de kok ervoor zorgen dat er genoeg in huis is!!.

Dus gráág reserveren (en als je op de dag zelf beslist om te komen of je hebt nog geen reactie terug, dan sowieso langs komen, doen, leuk, en welkom).

Reserveren?

Stuur een berichtje via de WolkyTalky 06-14531246 of mail avondje@dewolkenfabriek.com.

Op het menu zondag 13 september

Cateraar: Yamen Cuisine

Borrelplank/voorafje

* Mezze; diverse hapjes uit de Syrische keuken €7,50

Hoofdgerecht(en)

* Kippenbouten met citroen en knoflook. Geserveerd met aardappelen € 13,50

Of

* Curry maaltijd (vega) €11,50 (zie foto)

Of

* Falafel maaltijd (vega) €11,50 Kinderportie €5,-
 

Nagerecht/dessert

* Halawet El Jiben (mozzarella met griesmeel) met ijs. €4,-
 

Wolk’-thru & about picknick knapzak

In de knapzak zit allemaal lekkers om te snacken tijdens je picknickwandeling over het Suikerterrein en de vloeivelden. De knapzak van deze editie is gevuld door Yamen Cuisine. Prijs: €21,50 Kinderen €7,50 p.p. Alleen op reservering!

Wat er op het menu staat maken we vaak enkele dagen van te voren bekend op onze website. Het menu kun je ook terugvinden op onze facebook pagina.