Wolk'-thru & -about + Wolk'-In zondag 6 september
datum: zondag 06 september
tijd: 12:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Zo 6 sept open!

Deze zondag is er weer een Wolk-'about picknick wandeling. En ook gewoon een Wolk-'In binnen. Het menu van 6 september staat onderaan deze pagina beschreven. 

Wolk'-thru & -about

Laat je verrassen en maak een smakelijke reis door dit hele mooie stukje natuur in Groningen.

Wegens succes organiseert Restaurant de Wolkenfabriek op het Suikerterrein Groningen een tweede reeks Wolk’-thru & Wolk-about's. Een wandeling door de Wolk en op Safari door de Vloeivelden. Je gaat op pad met een knapzak vol lekkers en een kaart met daarop de mooiste picknickplekjes, verrassende opdrachten en de absolute must see’s van de Vloeivelden.

Op zondag 6 september staat er weer een picknickwandeling gepland.

De eventuele overige data zijn; Zondag 13, 20 en 27 september 2020. Voor kleine groepjes en alleen op reservering! Natuurlijk wel afhankelijk van het weer kan de route wel of niet doorgaan, bij regen is er een alternatief. De picknickwandeling start bij de Wolkenfabriek tussen 12:00-17:00 en duurt afhankelijk van je pas en hoe lang je aan het picknicken bent, 1 tot 3 uur. Wisselend menu en prijzen. Prijs indicatie: Volwassenen €22,50, Kids t.m 12 jaar €7,50.

Wolk'-In

Gezellig met je familie of huisgenoten een hapje of alleen en drankje doen in de karakteristieke sfeer van de Wolkenfabriek. Met wekelijks een wisselend menu van een andere cateraar.

Elke zondag open van 15:00-22:00.

Reserveren?

Wil je graag mee met deze picknickwandeling of komen eten tijdens de Wolk'-In? Stuur een berichtje via de WolkyTalky 06-14531246 of mail avondje@dewolkenfabriek.com.

Reserveren voor de picknick wandeling is nodig, en neem ook een paraplu mee. Ook al wordt het wellicht nog mooi nazomer weer.

Voor de Wolk'- In geldt dat het echt prettig werkt als we het zeker een dag van te voren weten, dat je wilt komen eten. Er worden namelijk van te voren ingrediënten ingekocht. Het is altijd fijn als er lekker veel eters zijn! Dan is't gezellig! En als het van te voren bekend is dan kan de kok ervoor zorgen dat er genoeg in huis is!! Dus gráág reserveren (en als je op de dag zelf beslist om te komen of je hebt nog geen reactie terug, dan sowieso langs komen, doen, leuk, en welkom).

Menu zondag 6 september

Het menu is gemaakt door Sytse van het Eten en Leonie van Boulabais. Sytse van het eten kookt een Tali; een Indiase rijsttafel. Leonie van Bouliabais maakt daarnaast zoete baksels.

Samen zorgen zij ook voor de inhoud van de knapzak voor de wandeling. Het menu staat ook in het facebook event. 

Wolk'-In menu

Soep

Mulligatawny soep, Curry soep met o.a. rode linzen appel en kokos €3,50

Borrelplank

Met oa: gegrilde verse vijg met geitenkaas, naan met rode biet-tahin dip en tomaten chutney, samosa (pasteitje) gevuld met groentes en aardappel & uien pakoras (gefrituurde uienringen) €8,50

Hoofdgerecht(en)

Thali; Indiase rijsttafel

* Kipdij met saffraan en amandelen
of vega:
* Kikkererwten curry met spinazie en saag paneer

Met; Papadam, mango chutney, aubergine met yoghurt en tomaat, dahl, salade van tomaat en rode ui en koriander, citroenrijst met cashew noten en komkommer raita. €14,50 Kinderportie €5,-

Dessert

Gegrilde kweepeer met honing-notenvulling en een bolletje roomijs €4,50

Lekkers

Diverse zoete baksels van Boul-a-Bais, diverse prijzen

Wolk-thru & about picknick knapzak

In de picknick knapzak; Lekkers om te snacken tijdens je picknick wandeling over het Suikerterrein en de vloeivelden. Knapzak gevuld door Sytse van het Eten en Leonie van Boul-a-Bais. €22,00 Kinderen €7,50 p.p.

Alleen op reservering! avondje@dewolkenfabriek.com of via de Wolky Talky 06-14531246