Wolk'-thru & -about zondag 30 augustus
datum: zondag 30 augustus
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Geen Wolk'-thru & about maar wel een Wolk'In!

Let op! Op zondag 30 augustus is er geen Wolk'-thru & -about (picknickwandeling) wegens slecht weer. Wel is er weer een Wolk'-In. Dus gewoon gezellig en droog, binnen in de warme Wolk.

Wij zijn dan open van 15:00-22:00.

Wolk'-In Menu Foodfellas

Cateraars vandaag: Foodfellas.

Borrelplank: Borrelhapjes, kaas en nootjes €6,50

Soep: Courgette soep €3,50

Hoofdgerecht(en): Boeuf bourguignon (vlees) Of Linzenballetjes (vega). Met gegrilde gerookte aardappel, ratatouille, kruidenmayo, kleine salade en een lekker toetje. €15,50 per persoon. Kinderportie €5,-

Ook lekker:

Voor bij de koffie/thee: Brownies €2,25

Aperol spritz cocktail  €6,00

Plus LIVE muziek van Duco Dokter

Een optreden van Duco Dokter: Snikken & Grimlachjes.

Liedjes voor in het haardvuur over vergankelijkheid, drank, ellende en liefde van de hopeloze soort. (Oprechte) deelneming aan deze middag/avond is uitsluitend geschikt voor lieden met een hart van steen; voor degenen met sterke sentimenten wordt niet ingestaan.

De organisatie zal zorg dragen voor een beklemmende sfeer en voldoende tissues ;).

Reserveren

Liefst ontvangen we je reservering, maar aanwaaien bij een Wolk'-In mag ook. Reserveren kan met een berichtje naar 0614531246 of mail avondje@dewolkenfabriek.com

Volgende keer beter: Wij vinden het ook erg jammer dat de picknickwandeling deze keer niet doorgaat. We hopen op goed nazomer weer en zijn bezig met een variant van een Wolk'-thru & about picknick wandeling die ook bij regen door kan gaan. Dat is hopelijk zondag 6 september.

Meer info maken we t.z.t. bekend via onze agenda en via het facebook evenement. Reserveren kan alvast!