Mo Faya sessions & Syrian Meal Yamen Cuisine
datum: vrijdag 12 juni
tijd: 17:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Mo Faya sessions & Syrian Meal Yamen Cuisine

Aanstaande vrijdag namiddag en avond LIVE performance van Mo Faya (drums en sax) + Syrische maaltijd door Yamen en Reem van Yamen Cuisine €10,-. Drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar. 

Het menu voor de maaltijd door Yamen krijg je na de bevestiging van je reservering enkele dagen via een berichtje toe gestuurd.

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk en kan via de Wolky Talky 06-14531246. Er is plaats voor maximaal 30 personen/gasten.

Meer info

Meer info scroll naar beneden of neem een kijkje in het facebook evenement

MO FAYA! is het sax en drums duo van John Dikeman en Aleksandar Skoric. Ze brengen extatische, aardverschroeiende free jazz die sterk put uit de tradities van Afro-Amerikaanse free jazz en Europese vrije improvisatie. Na onlangs een uitgebreide tournee door de VS te hebben gedaan in maart, die werd afgebroken door de verspreiding van Covid-19, presenteren ze nu een reeks concerten in Nederland als reactie op de crisis, optredend in onorthodoxe omgevingen, met livemuziek naar de mensen, terwijl ze nog steeds alle regels van sociale afstand houden.

Deze tour door MO FAYA! is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten Balkonscènes programma dat als doel heeft om artiesten te helpen live optredens te presenteren in tijden van Covid-19. #balconscenes

Beluister Mo Faya! 

Je kunt Mo Faya alvast beluisteren op Bandcamp. 

Photo by Criatina Marx

Nog even op een rijtje:

Datum: Vrijdag 12 juni 2020
Tijd: 17:00-22:00 
Prijs: maaltijd + muziek €10, alleen op reservering!
Locatie: De Wolkenfabriek. 
Adres: Suikerlaan 18 (a.k.a energieweg 10) Suikerterrein Groningen.