Wolk’-thru & Wolk'-about zaterdag 30 mei
datum: zaterdag 30 mei
tijd: 12:00 tot 17:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Haal je knapzak met lekkers in de Wolk en ga op Safari in de wonderschone Vloeivelden. Een wandeling georganiseerd door De Wolkenfabriek (in samenwerking met diverse cateraars en andere lieve mensen).

Voor een beperkt aantal mensen, in kleine groepjes, alleen op reservering, in de maanden Mei en Juni.

Dit wordt leuk!

Deze 3e editie gaat door want de zon laat zich weer zien dit weekend!

Fijn dat er goede weersvoorspellingen zijn voor dit Pinksterweekend. Perfect weertje voor een wandeling, ritje of fietstochtje naar de Wolk voor een picknick of afhaalmaaltijd. 

Menu

Het menu’s van de Wolk’-thru & Wolk’-about van zaterdag 30 mei is bekend. De proviand in de knapzak is gemaakt door Ceres van Cerious Food samen met MeatJelle&Marjan. Alles op de menu’s is vegetarisch maar kan op verzoek ook veganistisch. Ook speciaal voor kinderen (t/m 12 jaar).
De afhaalmaaltijd op deze zaterdag is gemaakt door Ceres.

LET OP! Alleen op reservering! Ophalen van je knapzak op stok kan ongeveer elke tien minuten tussen 12:00 en 16:00. Het exacte tijdstip gaat in overleg. De afhaalmaaltijd is ook te bestellen door mensen die niet meelopen met de Wolk’-about. Af te halen na reservering tussen 15:00 en 17:00. De maaltijd wordt koud meegegeven.

In de knapzak voor de picknick  

* Soep bij de start
* Quiche zongedroogde tomaat basilicum
* Gegrilde groenten spies
 * Mini sandwich van een zuurdesembroodje
* Fruitsalade met meloen en munt
* + Blondie Cupcake

De kinderknapzak is o.a met bananenbrood, fruitspiesjes en andere verassinkjezzz.

Volw. € 22,50 / Kids €7,50,- p.p.

Afhaalmaaltijd (Gado Gado)

* Kleefrijst
* Gestoomde groenten
* Satésaus
* Ei
* Kroepoek
* Atjar
* Gebakken uitjes
* Sambal

Volw.€12,50 / Kids €5,- p.p

Reserveren

Deze menu's zijn alleen te verkrijgen nadat je hebt gereserveerd en dit door ons is bevestigd! avondje@dewolkenfabriek.com en/of stuur een berichtje naar de Wolky Talky 06-14531246.

Deelnemers van de Wolk’-about ontvangen op de dag zelf nog iets meer info via een Whatsapp berichtje of email. We zijn blij dat we in deze tijd toch met elkaar iets kunnen neerzetten. Heb je vragen? Stel ze gerust

Meer data

Kun je zaterdag niet? Ook de 4 editie van de Walk'-about edtie van zondag 31 mei gaat door.

Check ook het nieuwsbericht over de Wolk’-thru's & Wolk-about's mei en juni voor nog meer data en info of neem een kijkje in het facebook evenement.