Geen Wolk-'in maar misschien een Wo(a)lk -a- bout rondom MeatJelle&Marjan 's erf
datum: zondag 22 maart
tijd: 14:00 tot 21:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Op zondag 22 maart geen Wolk-'in maar Wo(a)lk -a- bout. Wegens de maatregelen van de Nederlandse overheid is ons restaurant gesloten maar we hebben wel wat bedacht!!. 

Geen Wolk-'in maar (misschien) een Wo(a)lk -a- bout! wandeling

Deze zondag 22 maart, een goeie dag voor een Wo(a)lk-a-bout! Een wandeling, ommetje, rondslenteren, alle hoeken van je huis of kamer us bewandelen met je gedachtes, etc. Zo groot of zo klein of zo gemiddeld als je ‘t zelf maakt/meemaakt.

Stel je bent in het oosten van de stad Groningen, dan kan je ook bij MeatJelle&Marjan drie verschillende pakketjes afhalen.

Proviand en maaltijden

Keuze hierbij is;

Lekker voor onderweg; PROVIAND
* twee chocolade muffins (4,- euro)
* of een droge worst (3,50)

En lekker voor weer thuis; MAALTIJD
* Stamppot hutspot (vegetarisch) van ongeveer vier porties 1500 gram, vacuüm verpakt. (10,- euro)

Geef je op

Als je je van te voren even opgeeft via een berichtje op de Wolkytalky, 06*14531246, graag voor 22:00 uur (van zaterdag 21 maart). Met daarbij je naam, dan staat je naam op het pakketje. Weet je zondag pas wat je gaat doen, stuur dan alsnog maar even een berichtje naar de Wolkytalky, 06*14531246, en dan is er misschien nog wel een pakketje over. Voor de droge worst geldt dat ie nu ingevroren is, dus wel handig om de avond ervoor te laten weten, van de stamppot pakketjes zijn er ongeveer 10.

Ophalen Lageland Groningen 22 Maart v.a 14:00

De pakketjes staan voor je klaar voor de boerderij van Jelle en Marjan, vanaf 14:00 uur. Aan de Zuiderweg nummer 11, (6922PD) Lageland.

Betalen

Het liefst contant (in een pot) en anders eventueel via een tikkie. Met Tikkie betaal je eenvoudig terug via WhatsApp, Messenger of sms. Ook kun je gemakkelijk geld overmaken met Tikkie.

~ met veel liefs,

De Wolkenfabriek en MeatJelle&Marjan

Walkabout?

Walkabout is van origine een overgangsrite in de Australische Aboriginal-samenleving, waarbij mannen tijdens de adolescentie een reis maken, meestal tussen de 10 en 16 jaar oud, en zes maanden in de wildernis leven om de spirituele en traditionele overgang naar mannelijkheid te maken. Wikipedia.