De Theatermaakplaats (1/5)
datum: zondag 16 februari
tijd: 16:00 tot 17:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Wegens succes verlengd!

Op 16 februari starten er weer theaterlessen met Denise Beekman tijdens De Theatermaakplaats.

Ode aan de fantasie!

De Theatermaakplaats, hoe ging het? (én nieuwe data!)

Kinderen kunnen als geen ander hun verbeelding gebruiken en de wereld op zijn kop bekijken. In het theater creëren we deze andere wereldjes, waarin je kunt zijn en doen wat je wilt.

2019 ligt achter ons en de eerste reeks lessen van de Theatermaakplaats zitten er op. In de laatste les deden maar liefst 15 kinderen mee! Wat een enthousiaste reacties hebben we ontvangen en wat een vrijheid en plezier was er tijdens de lessen. De kinderen hebben al spelenderwijs geleerd via theateropdrachten en improvisaties o.a. samen te werken, zintuigen te gebruiken, jezelf presenteren en de expressie van fysiek en mimiek te gebruiken om verhalen te vertellen.

In 2020 gaan we weer op avontuur door fantasie jungles, misschien wel opzoek naar verborgen schatten, samen scènes bedenken en maken, dansspelletjes doen en vreemde personages een leven geven.

Tot aan de zomervakantie zijn er weer maandelijks lessen in de Wolk. Pak je agenda erbij, de Theatermaakplaats is op:

Data: 16 feb (15 mrt niet, 19 apr, 17 mei) & 14 juni 2020.

* LET OP! i.v.m de corona crisis voorlopig geen theater maakplaats tot 1 juni 2020. De lessen van 15 maart, 19 april en 17 mei vinden dus NIET plaats. Hopelijk kan die van 14 juni wel doorgaan. !!!!!!! 

Bekijk het facebook event voor een (t)huiswerk (video) opdracht!

Tijden: 16:00 - 17:00
Locatie: De Wolkenfabriek.
Voor wie: kinderen (+/-) 5 - 10 jaar.
Kosten: €5 p.p. 

Voor vragen/contact, volg het fb-event (de Theatermaakplaats) of wil je meer weten van mij, check dan de socials (insta/facebook gezien mijn website onder construction is).

Een aantal kindergezichtjes heb ik meerdere malen in de lessen zien terugkomen, wat leuk! Ook als je nieuw bent en nog nooit iets met theater hebt gedaan ben je heel welkom om het uit te proberen in onze gezellige groep.

Ik hoop jullie te zien bij een les, tot dan!

Groetjes, Denise Beekman en de Theatermaakaap :)