De Theater maakplaats
datum: zondag 13 oktober tot zondag 26 januari
tijd: 16:00 tot 17:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

De Theater maakplaats

Theaterlessen voor kinderen van 6 t/m 15 jaar 

De komende lessen zijn op zondag

13 okt / 3 nov / 17 nov / 15 dec / 26 jan

Van theaterpersonages maken en toneelspelen naar zelf verhalen bedenken en schrijven. We zullen ook theater maken met mime en muziek. We starten met een opwarmend groepsspel en gaan daarna in groepjes aan de slag met maken of onderzoeken van een korte theaterscène, die we aan het einde van de les aan elkaar laten zien. Altijd spelenderwijs vanuit ontspanning en in samenwerking met leeftijdsgenootjes! 

Doe je mee?

Opgave is niet nodig. De theaterles begint om 16:00 uur en duurt 60 min. Kaartjes koop je aan de bar voor €5 p.p. De lessen worden gegeven door theaterdocent/maker Denise Beekman.  

Kijk voor actuele wijzigingen en informatie in het facebook event van De Theater maakplaats.

Denise Beekman

Meer over Denise Beekman zie je op facebook of Instagram. Of neem een kijkje op haar website

De Wolkenfabriek

Restaurant Cafe De Wolkenfabriek zit aan de Suikerlaan 18 in het voormalig Zeefgebouw op het Suikerterrein in Groningen.
Te bereiken met de fiets of auto. Gratis parkeren. Neem de rode trap naast de oude fabriekspijp om bij ons op de 1e verdieping te komen. (op verzoek is gebruik van lift mogelijk).

Elke zondag in De Wolkenfabriek, onze gezellige Wolk-'In v.a 15:00: Aan de bar o.a ranja, koffie, thee en fris en lekkers. Wil je ook komen eten? Wij serveren wekelijks een wisselend menu met ook een kinderportie. Reserveren voor het eten is niet noodzakelijk maar wel gewenst. Kijk voor de komende events en het menu op onze agenda