1e Wolkin na de zomer
datum: zondag 18 augustus
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Elke zondag is er in De Wolkenfabriek een Wolk-'In van 15:00-22:00. Met wekelijks wisselende cateraars die koken in onze Wolkenkeuken. De Wolkenfabriek was op zondag 30 juni voor het laatst open voor de zomer chill en klusweken in de Wolk. Veel van "onze" cateraars trokken in deze periode het festival land in. Langzaamaan komen zij weer terug van weggeweest om de komende tijd weer voor ons allemaal te koken in De Wolkenfabriek tijdens de zondagse Wolkin's. 

Op zondag 18 augustus is er weer een Wolk-'In met Yamen Cuisine - Syrische keuken.

Menu 

Borrelplank vooraf: Hummus, muhammara, olijven met walnoten en granaatappel, pickles en groente met brood.

Hoofd gerechten: Kip kabab (Kip met kruiden en groenten). OF Okra met haloumi kabab (Okra gekookt met tomaten saus en koriander met gegrilde haloumi en kruiden).

Nagerecht: Halawet e jibn ( griesmeel met mozzarella kaas, mascarabona en fruiten). 

* Ook kinderporties beschikbaar :-)

Facebook event

Het menu is ook te vinden in het facebook event. Help je ons dit smakelijke event bekendheid te geven? Nodig via dit event je vrienden en familie uit of deel het bericht. Dankjewel. 

Reserveren

Wij zijn nog even op vakantie (jij misschien ook) dus zijn even wat minder goed bereikbaar...maar weet je al zeker dat je wat van dit menu wilt komen genieten? Reserveren kan al wel door te mailen naar avondje@dewolkenfabriek.com.

Open vanaf 15:00

Uiteraard is de bar al open vanaf 15:00 dus ook als je niet hebt gereserveerd kun je bij ons terecht voor een drankje en een cakeje.

Wandelen bij de vloeivelden

Tipperdetip..het is bij ons op het Suikerterrein ook prachtig wandelen. Bijvoorbeeld over of achter op het Suikerterrein, daar vind je o.a. de Roege route en de Vloeivelden. Check it out! Ga er ook eens op avontuur.