Wolkin met Ceres en Flora koken Thais
datum: zondag 30 juni
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Laat je gezond verwennen met een heerlijke Thaise maaltijd van Ceres van Cerious Food en Flora tijdens de Wolkin op zondag 30 juni in Restaurant/bar/cafe De Wolkenfabriek. Ook als je thuis eet ben je ervoor al welkom vanaf 15:00 of erna zijn we open tot een uur of 22:00.

N.B. Op zondag 30 juni is tevens de laatste Wolk-'In voor de zomerstop. Wij zijn op zondag 18 augustus weer open! 

Menu Cerious Food: Thais

Het menu maken we t.z.t. bekend in het facebookevent en hier op de website. Naast een borrelplank, maaltijd en het toetje hebben we ook koekies en snacks verkrijgbaar aan de bar. Net als heerlijke speciaal biertjes, Africola of wat je maar graag drinkt. We hebben best veel aanbod. Wil je graag meer weten over Cerious Food, bekijk de website van CF

Chill

Je kunt bij ons op de bank ploffen, met of zonder je kinderen, wandelen over het Suikerterrein, een spelletje spelen, van de glijbaan of bij mooi weer lekker op het terras zitten....

Ook vandaag: Taarten actie voor Dani's Yurt.

Begin juni dit jaar is Dani's Yurt verwoest door zeer heftig weer met enorme windhozen boven Groningen. Ze had de tent net klaar voor het festival seizoen waar zij met haar catering bedrijf haar inkomen mee verdiend. Wij willen haar graag weer op weg helpen. Doneren kan door een taartje of Wolkenbrownie te bestellen aan de Wolkenbar. De taarten zijn o.a. gemaakt door Marjan en haar zoon Job van cateringbedrijf Meat Jelle & Marjan. Omdat ook zij Dani een warm hart toedragen. Bedankt voor het taarten bakken!

Bijdragen op afstand mag ook. Maak je donatie over op rek.nr NL84 TRIO 0338 5441 43 T.n.v J. Witvliet Onder vermelding van Dani ‘s yurt fonds. Alvast heeeeel erg bedankt allemaal!

Reserveren voor het eten van Cerious Food

Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst; avondje@dewolkenfabriek.com.

We horen graag van je; je naam, de datum, het tijdstip en het totaal aantal personen waarmee je wilt komen eten.
Aanvullingen; heb je kleine kinderen of heb je eventuele dieetwensen?
Is er iemand in je gezelschap minder valide die graag de lift wil gebruiken?
We waarderen het zeer als je ons zo goed mogelijk op de hoogte stelt zodat we ons hierop kunnen voorbereiden.