Wolkin met Italiaanse hapjes
datum: zondag 23 juni
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Op zondag 23 juni maken we Italiaanse/mediteraanse hapjes klaar.

Op het menu Itailaans/Mediteraans

door cateraars: MeatJelle&Marjan

* Antipasta - Borrelplank van het erf: o.a brood met tapenade en pesto & Chorizo worst van het Lageland, MeatJelle&Marjan (vlees). Of ambachtelijke Halloumi van Geitenhouderij TerVeen (vegetarisch)

* Soep: Gazpacho - Spaanse groentesoep, koud geserveerd
(vegetarisch)

Hoofdgerecht(en):

* Melanzana a la Parmegiana - Laat je verassen met een Calzone, gevuld brood uit de oven geserveerd met een frisse salade.

* Lasagna (met vlees) geserveerd met een frisse salade.

* Tiramizu toe!

Voor kinderen ook een bambini portie te bestellen!

Het menu van de zondagse Wolk-'In maken we t.z.t. bekend hier op de website en in de discussie van het betreffende facebook event. We hebben altijd een borrelplankje en of soep vooraf een hoofdgerecht zowel vlees als vegetarische varianten en kinderportie opties zijn mogelijk.

De prijzen beginnen bij een euro, voorgerechten onder een tientje en een heel menu voor rond de €20-25. (tijdens de Minerva eindexamen expositie kun je elke avond eten in de Wolk voor €5-7,50 voor een lunch en €10-11,50 voor een hoofdgerecht).

Reserveren

Je mag best alvast reserveren voor deze Wolkin hoor! Dat vinden wij zelfs superhandig want dan weten we waar we aan toe zijn als we gaan inkopen. Stuur ff een mailtje om een plekje voor het avond eten te reserveren of kom gewoon lekker langswippen voor een snack of drankje, bekijk de eindexamenexpositie van Minerva of maak een wandeling over het Suikerterrein. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst; avondje@dewolkenfabriek.com.

We horen graag van je; je naam, de datum, het tijdstip en het totaal aantal personen waarmee je wilt komen eten.
Aanvullingen; heb je kleine kinderen of heb je eventuele dieetwensen?
Is er iemand in je gezelschap minder valide die graag de lift wil gebruiken?
We waarderen het zeer als je ons zo goed mogelijk op de hoogte stelt zodat we ons hierop kunnen voorbereiden.