Wolkin met MeatJelle&Marjan
datum: zondag 09 juni
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Op zondag 9 juni koken de cateraars van Meat Jelle & Marjan met ingredi├źnten van eigen erf en uit eigen streek bij ons tijdens de zondagse Wolkin in Restaurant/bar/cafe De Wolkenfabriek.

Menu MeatJelle&Marjan

Het menu van zondag 9 juni is bekend, Jelle en Marjan serveren een fantastische borrelplank van het erf met zelfgemaakte gerookte worstjes, chorizo, lende, tapa's en brood. Als hoofdgerecht kun je kiezen uit een Curry van lam of een vegetarische variant. Geserveerd in een bol met groente. Er is ook lekkers voor bij de koffie of thee of als toetje en voor kinderen kun je een kinderportie bestellen.

Je vind het menu ook in dit facebook event . De prijzen van de Wolkin zijn doorgaans vanaf 1 euro, voorgerechten, borrelplank en soepen onder een tientje en een heel menu kost je om en nabij 20-25 euro. Wil je nader kennismaken met MeatJelle&Marjan? Bekijk hier hun website en facebookpagina en kom vooral langs deze zondag!. 

Reserveren

Wil je graag mee eten? Laat je het ons even weten? Dit i.v.m de inkoop en de voorbereidingen. Reserveren is niet verplicht maar als je niet de hond in de pot wilt vinden... Stuur dan een mailtje. Je bent ook gewoon welkom om zonder dat je mee zult eten op het terras te komen chillen, drankje doen. Vinden we reuze gezellig!

Reserveren is dus niet noodzakelijk maar wel gewenst; avondje@dewolkenfabriek.com.

We horen graag van je; je naam, de datum, het tijdstip en het totaal aantal personen waarmee je wilt komen eten.
Aanvullingen; heb je kleine kinderen of heb je eventuele dieetwensen?
Is er iemand in je gezelschap minder valide die graag de lift wil gebruiken?
We waarderen het zeer als je ons zo goed mogelijk op de hoogte stelt zodat we ons hierop kunnen voorbereiden.

MeatJelle&Marjan ook op de Kofferbak Suiker Sale

Op maandag 10 juni staan de cateraars van Meat Jelle & Marjan met hun foodtent op de KofferbakSuikerSale op het Suikerterrein. De entree is gratis! Kom ook lekker sneupen en een hapje eten bij Jelle en Marjan.