Theaterworkshops o.l.v Denise Beekman
datum: zondag 07 april tot zondag 09 juni
tijd: 15:00 tot 17:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Maak het mee!

Nomadisch Theater in de Wolkenfabriek.

Theater workshops voor Jong&Oud o.l.v Denise Beekman. 
Vanaf zondag 7 apr t/m zondag 9 juni 2019. Elke zondag van 15:00 - 17:00
(ja klopt het was eerst van 13:00-15:00 . Zo staat het ook op de flyer, maar dit tijdstip werkt beter voor de deelnemers, zo blijkt :-)

Iedere zondagmiddag in april, mei en twee zondagen in juni kun je theaterworkshops volgen in de Wolkenfabriek! Op een speelse wijze leer je hier om te spelen, over theater te denken en het zelf vorm te geven. Voor iedereen die kind is of zich kind voelt (van +/- 4 tot 15 jaar) EN iedere ouder, opa, oma, vriend, buurman of oppas zijn welkom om mee te doen. Klein en groot op de speelvloer! We verwachten een hele leuke sprankelende mix doordat kinderen en ouderen allebei op hun eigen manier dingen beleven en situaties anders aanvliegen. Waarin we heel verschillend en tegelijkertijd ook heel erg hetzelfde zijn. Elkaar daarin inspireren en helpen.

Nomadische theater route

In de twee laatste workshops werken we toe naar een korte presentatie die als een Nomadische theaterroute in en om het Suikerterrein te zien zal zijn.

Mee maken?

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar denise.denise.beekman@gmail.com met hierin jullie namen en op welke workshop(s) je wilt komen volgen. Vertel wat leuks over jullie, wat jullie van elkaar zijn etc. Je ontvangt vervolgens meer informatie. Deze activiteit staat ook op facebook

Bijdrage

Een workshop kun je los meemaken voor € 5,- (kind) / € 7,50 (volwassenen). Je kunt ook een rittenkaart voor het hele workshoptraject nemen voor € 35,- (kind) /  € 50,- (volwassenen).

Kan je niet alle zondagen? Je kan ook jouw kaartje geven aan, je man, buurvrouw, mede oma of vriend.

Rooster

Theaterworkshops Tijden: 15:00-17:00 uur
(NB rond pasen en na koningsdag/moederdag is de aanvangstijd gewijzigd en beginnen we niet om 13:00 maar is het van 15:00-17:00)
Locatie: De Wolkenfabriek

Zo 7 april Workshop 1  
Zo 14 april Workshop 2
Zo 21 april Workshop 3 
Zo 28 april Workshop 4 
Zo 12 mei Workshop 5 
Zo 19 mei Workshop 6 
Zo 26 mei Workshop 7

Zo 2 juni Repetitie voor presentatie @ De Wolkenfabriek
Zo 9 juni Presentatie 2 Nomadische Theaterroute @ De Wolkenfabriek 

De workshops worden gegeven door theatermaker/docent Denise Beekman

GEEF JE OP!  denise.denise.beekman@gmail.com