Wolkin Grieks Pasen met de Olijfboom + LIVE Michalis Dimas
datum: zondag 28 april
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Vier Grieks Pasen in de Wolkenfabriek!

Op zondag 28 april tijdens De Wolkin, heerlijke gerechten van De Olijfboom + LIVE Griekse muziek onder leiding van bouzouki-virtuoos Michalis Dimas. Op 28 april is het Grieks Pasen; hét feest om samen met vrienden en familie te genieten van lekker eten en mooie muziek. Vier het dit jaar met ons mee in de Wolkenfabriek!

Menu

Het menu bestaat uit Griekse gerechten. Het menu wordt t.z.t bekend gemaakt in dit facebook event (onder tabblad discussie), op de website van de Wolk en op het bord boven de bar in de Wolkenfabriek. Meer weten over de cateraar van deze Wolkin? Bekijk de facebook pagina van Traiterie & Ouzerie De Olijfboom of de website

Prijzen

Koffie, thee, fris, speciaal bier aan de bar vanaf €1
Borrelplank, soep, kindermenu en toetje minder dan < €10
Hoofdgerecht(en) rond de €10 - 20

LIVE muziek

Meer info over Michalis Dimas:
De in Groningen geboren en getogen Michalis Dimas is op 15 jarige leeftijd in aanraking gekomen met de bouzouki. Op zijn 17e vertrok hij naar Athene om zijn autodidactische spel verder te ontwikkelen in het hart van de rebetika-scene (ook wel ‘de Griekse blues’ genaamd). Inmiddels behoort Michalis tot de top van de bouzouki spelers van Griekenland en werkt hij samen met vele bekende Griekse muzikanten. In zijn omvangrijke repertoire zijn naast de rebetika-invloeden ook accenten vanuit de jazz en de klassieke muziek te horen.

Michalis Dimas: bouzouki, zang
Dimitris Maris: gitaar, zang

Openingstijden

De Wolkenfabriek bar is elke zondag open met een Wolkin vanaf 15.00 uur. Ons restaurant blijft open tot een uur of 22:00.

Wolkin?

Elke zondag lekker eten en meestal Live muziek in De Wolkenfabriek. Wekelijks wisselend menu.

Reserveren

Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst Liefst via De Olijfboom 050-7370078 info@traiteriedeolijfboom.nl maar het kan ook gewoon zoals je gewend bent via avondje@dewolkenfabriek.com.

We horen graag van je; je naam, de datum, het tijdstip en het totaal aantal personen waarmee je wilt komen eten.

Aanvullingen; heb je kleine kinderen of heb je eventuele dieetwensen?
Is er iemand in je gezelschap minder valide die graag de lift wil gebruiken?
We waarderen het zeer als je ons zo goed mogelijk op de hoogte stelt zodat we ons hierop kunnen voorbereiden.