Wolkin Foodfriends PIZZA + LIVE Spacerace Jamfusion
datum: zondag 06 januari
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Wolk-'In

Elke zondag gezellig samenkomen en genieten van lekker eten en muziekjes in de Wolkenfabriek. Zondag 6 januari 2019 staan de de cateraars van Foodfriends in de keuken van de De Wolkenfabriek. + LIVE muziek van de band; Spacerace Jamfusion!

Menu

Foodfriends maken pizza, met een keuze in toppings. Wat er nog meer uit de Wolkenkeuken zal komen, maken we dit weekend bekend in het facebook event en op het bord boven de bar.

Wolkenbar

Achter de bar staan we voor je klaar om je bestelling op te nemen. Je kunt tijdens de Wolk-'In meestal kiezen uit een voorafje zoals een borrelplank of soepje, een hoofdmaaltijd, een kindermenu en een toetje. Ook je dorst kunnen we lessen met een uitgebreide thee collectie, speciale bieren, rode of witte wijn, ranja, sap of fris.

Houtkachel & speelhoek

Kom ook langs! De kachel staat aan. Ga languit op de bank of met z'n allen aan een lange tafel. De kinderen vermaken zich in de speelhoek met de glijbaan.

Agenda

Bekijk alle events in de Wolk op facebook
Of zie de agenda op deze website.

Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst; avondje@dewolkenfabriek.com.

We horen graag van je; je naam, de datum, het tijdstip en het totaal aantal personen waarmee je wilt komen eten.
Aanvullingen; heb je kleine kinderen of heb je eventuele dieetwensen?
Is er iemand in je gezelschap minder valide die graag de lift wil gebruiken?
We waarderen het zeer als je ons zo goed mogelijk op de hoogte stelt zodat we ons hierop kunnen voorbereiden.

#wolkin  #foodfriends #uiteten #soep #diner #toetje #pizza #kindermenu #kinderen #glijbaan #speelhoek #koffie #warmechoco #uitgebreidetheecollectie #fris  #indewolk #dewolkenfabriek  #elkezondagopen #energieweg10 #hoendiep #groningen