Wolk-'In Meat Jelle & Marjan + Zweedse Kerstmarkt
datum: zondag 09 december
tijd: 10:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Dit weekend is de Zweedse kerstmarkt in het hele Zeefgebouw. Wil je heen? Dat kost je €6 in de vvk of 6,50 aan de deur, kinderen tot twaalf jaar gratis entree.

Ook De Wolkenfabriek is tijdesn het weekend van de Zweedse Kerstmarkt open op zowel zaterdag als op zondag open met met veel lekkere taartjes en baksels. Ook de bar is open met uitgebreide thee collectie en speciaalbieren, warme choco etc. Op zondag zijn er ook diverse broodjes, soep of een maaltijd van cateraars Meat Jelle & Marjan. Cateraars uit Groningen, koken van eigen erf en uit eigen streek. 

In de Wolkenfabriek kun je je lekker opwarmen bij de houtkachel met een warme drank of soep in je maag. Kun je daarna weer verder strunen over de kerstmarkt. De kerstmarkt is tot 17:00. De Wolkenfabriek blijft op zondag open tot een uur of 22:00. Gezellig als je ook bij ons langskomt! 

LET OP. Kom je langs op zaterdag? Dan betaal je gewoon de entree van €6,50 voor de Zweedse Kerstmarkt. Wil je naar de Wolk'In op de zondag 9 december? Kom je na 16:30 dan is de entree gratis, kom je voor die tijd dan is de entree €6,50 aan de deur (voor de kerstmarkt).

Menu Het menu van de Wolk-’In op 9 december wordt t.z.t bekend gemaakt in de discussie in het facebook event en bij de Wolkenbar. 
Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst; avondje@dewolkenfabriek.com.

We horen graag van je; je naam, de datum, het tijdstip en het totaal aantal personen waarmee je wilt komen eten.

Aanvullingen; heb je kleine kinderen of heb je eventuele dieetwensen?
Is er iemand in je gezelschap minder valide die graag de lift wil gebruiken?
We waarderen het zeer als je ons zo goed mogelijk op de hoogte stelt zodat we ons hierop kunnen voorbereiden.