Let's Gro Meal of Grunn
datum: vrijdag 20 november
tijd: 18:30 tot 22:30
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Meal of Grunn – tijdens Let's Gro 18.30-22.00 uur, een bijzonder diner

Wereldwijd lopen er voor elk persoon met honger, meer dan twee keer zo veel mensen met overgewicht rond. Hoe komt het dat ons eten zo oneerlijk is verdeeld? Maar ook: wat kan Groningen vandaag al doen om morgen een verschil te maken? Drie jonge wetenschappers organiseren in samenwerking met de Gemeente Groningen op vrijdag 20 november “The Meal of Grunn” in het kader van Let’s Gro.

Schuif ook aan bij dit diner waar je alles te weten komt over honger, obesitas en ongelijkheid. Te gast zijn sprekers prof. Jaap Seidell (hoogleraar voeding en gezondheid Vrije Universiteit Amsterdam), dr. Sanderine Nonhebel (onderzoeker duurzame en gezonde voeding Rijks Universiteit Groningen) en Annegien ten Have (varkenshouder, akkerbouwer en biogasboer in Beerta). Onder leiding van moderator Dick Veerman (Foodlog) wordt de vraag gesteld: wat kunnen we samen doen om morgen al een verschil te maken? Laat je verrassen door verschillende experimenten en een overheerlijk driegangen diner!

Voor slechts 20 euro kun je aanschuiven bij dit overheerlijke en inspirerende diner bij de Wolkenfabriek in Groningen. Kaarten zijn verkrijgbaar via: kaartjes bestellen Meal of Grunn. We starten om half 7. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Voor meer informatie neem contact op met Coosje Dijkstra, Maartje Poelman of Zoë Robaey of bel 06-44989906.  

 

Volledige link voor het bestellen van kaartjes: http://www.eventbrite.nl/e/tickets-meal-of-grunn-driegangen-diner--19492091370