Die küche der stadtmusikanten, Eat this road Trip, Food Guerrilla, KVHOD &deWolkenfabriek diner
datum: woensdag 14 oktober
tijd: 17:00 tot 23:30
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Om aandacht te vragen voor wereldvoedseldag ! Organiseerd Foodguerrilla ,Eat this Road Trip op tien plekken door heel Nederland

Goed nieuws want op woensdag 14 oktober komt de Eat this RoadTrip in Groningen voorbij! 

Met een fantastisch leuk diner! In een samenwerking van KVHOD (de keuken van het ongewenste dier) en de Wolkenfabriek. In dit diner ga je van alles mee maken, tot vier keer toe komen er `en een enthousiast spreker, en een muzikant, en een bijzonder vleesgerecht (er is ook vegetarisch en veganistisch alternatief) en een kok naar je toe, met hun verhaal, muziek, geur/textuur/sfeer, en eten.

We worden uitgenodigd om met z'n allen na te denken over voedsel vraagstukken en oplossingen.

En we vieren het feest van de ruige en joviale straat/stadsmuzikant die met passie zijn ongepolijste muziek de gedeelde vrije ruimte ingooit. De gedrevenheid die hij heeft om waar nodig de boel wakker te spelen en nieuwe invalshoeken van een oeroude melodieën te gehore te brengen.

In het diner "Die Kuche der Stadtmusikanten"  beleef je een smaakreisje. Opgeven voor het diner kan via avondje@deWolkenfabriek.com tot maandag 12 oktober maar liever nog een stuk eerder, de kosten zijn 24,- euro, en je krijgt daarvoor een welkomsdrankje, een 4 gangen diner, een vier gangen muziek en sprekers reeks en hopenlijk een super mooie en lekkere avond ook.