Savage5, Pure Pioniers en Krodde
datum: zondag 26 april
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Fanatieke Wolk'-in .de "PurePioniers" van Danielle en Corien zij bereiden heerlijk eten dat moet je een keer geproefd en ervaren hebben.

In de middag treed "Krodde" op een heel leuk bandje alvast een voorproefje meemaken zie....www.krodde.com

En s'avonds The Savage Five een vernieuwende strijkformatie die de "klassieke" klanken van viool, cello en contrabas combineerd met de zang van de Ierse singer-songwriter Suzanne Savage.

"Irelands hidden music hero"(Belfast Telegraph) ze speelde op podia over de hele wereld, als support van Paul Brady, als solist bij Riverdance en met haar eigen drum en bass-band Spree. Nu werkt ze in een intiemere setting samen met de Groningse violiste Lianne van den Berg, altvioliste Rachael Yates, de Nieuw-Zeelandse cellist Hugo Smit en contrabassist Sven Otte.

De traditionele kaders van de klassieke muziek worden losgelaten en aangevuld door elementen uit de folk-, jazz- en popmuziek. Verfrissende nieuwe muziek waarin de musici individueel tot hun recht komen, maar in combinatie met de fantastische stem van Suzanne Savage een heel nieuw genre creeren

https://www.youtube.com/watch?v=aj6izdlueSs

Op dit moment isde band bezig met het produceren van zijn eerste CD.

Speciaal daarvoor hebben de bandleden een crowdfunding campagne opgezet die op zondag 26 april 2015 van start gaat in de Wolkenfabriek met een speciaal concert, zodat iedereen kennis kan maken met de speciale muziek van the Savage Five.

Meer weten? kijk dan op: www.facebook.com/thesavagefive