Brusselslof en de eerste nieuwe Wolk-in
datum: zondag 22 maart
tijd: 15:00 tot 22:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

Weer de eerste Wolk'-in na de verbeterverbouw, ... voor deze dag kan je speciaal reserveren voor het viergangen menu dat is samengesteld door de koks van Brussels Lof.

Een heerlijk vier gangen diner die je de nieuwe lente invoert. Al deze gerechtjes liggen als nieuwe voorbodes op je bord. En dat is niet het enige wat Martin hiermee aanbied ook zijn passie voor het dansen wil hij graag delen op die avond. Voor dit diner&dans moet je je van te voren even opgeven dit kan via een mailtje naar avondje@dewolkenfabriek.com (moet er qua dieet nog ergens speciaal op gelet worden voor je, geef dit dan alvast aan in de mail dan kunnen de koks daar rekening mee houden)

Kosten diner: 20,- euro. Betalen: Maak het bedrag bij voorkeur vóór donderdag 19 maart over op rekeningnummer NL04TRIO0777890399 van de Wolkenfabriek.
Vermeldt 'voorjaars kop in de wolken' bij de betaling. Tijd: 15.00 uur: inloop, muziek en gezelligheid. 17.00 uur: aanvang diner. Daarna lekker swingen!!!! geef je vroegtijdig op..sowieso voor donderdag 19 maart.
Na betaling staat je reservering genoteerd. op de Wolkenfabriek web-site staat onder het kopje cloudfunding een rekeningnummer van de Wolkenfabriek vermeld.
Als je bij de betaling 'voorjaars kop in de wolken' schrijft komt het helemaal goed. \

En dan zien we elkaar op zondag de 22e en maken we er met z'n allen een goed begin van het nieuwe bloei jaar van. met vriendelijke groeten van de Brussels Lovers en de Wolkenmakers.