Circus op de suikerplaat! en lekker eten in de wolk
Het Circus komt voorbij in Groningen vanaf 5 november tot 15 november, om het begin van de winter en de fantasierijke dromerige binnendagen in te luiden. Kom even mee beleven in de wereld van mooie beelden en kunsten.  
 
Voor iedereen die lekker wil komen eten vooraf of na de show?! Kom gezellig langs en reserveer voor eén van de leuke combinatie tickets
Elke keer weer een andere cateraar of enthousiaste kok die door middel van het eten zijn kunsten laat zien en aanbiedt. 
 
vrijdag 6, kan je heerlijk pizza's komen eten na de show (haal vooraf even je dinerbon bij de Wolkenfabriek, zodat je vooraf al kan laten zien bij de kassa dat je gaat eten in de Wolken) de pizza's worden gemaakt door Donkey's catering. De kosten van het pizza menu zijn  15,- met grote pizza en 17,- euro met een extra grote pizza. en 7,50 euro voor een kinderpizza. je kan je opgeven voor dit feest tot donderdag 5 november via het e-mail adres avondje@dewolkenfabriek.com.
 
zaterdag 7 november, kan je komen eten rond 17:30 uur. daarbij kan je dus of na de middag- of voor de avondshow komen aanschuiven, de kosten van het eten zijn 15,- euro, en voor kinderen tot 8 jaar 7,50 euro. Voor deze avond kan je je opgeven tot vrijdag 6 november via het e-mail adres avondje@dewolkenfabriek.com
 
zondag 8 november, kan je na de show heerlijk mee genieten van de wekelijkse zondag middag en avond Wolk'-in. met live muziek en heerlijk eten, eet je graag mee? geef je dan hiervoor op via het e-mailadres van de Wolkenfabriek voor 7 november zaterdag ochtend 10 uur.De kosten van een menu zijn 15,00 euro en voor een kinderportie 7,50 euro, ook kan je terecht in het restaurant voor kleinere hapjes en tussendoortjes zoals soep en cake's.
 
woensdag 11 november, lekkere lunch voor om 13:00 voor 10,- euro: met soep, luxe broodje en zoetgebak. voor kinderen 7,50 euro. Je kan je voor deze circuslunch opgeven tot dinsdag 10 november.via het e-mail adres avondje@dewolkenfabriek.com.
 
zaterdag 14 november, lekkere lunch voor om 13:00 voor 10,- euro: met soep, luxe broodje en zoetgebak. voor kinderen 7,50 euro. Je kan je voor deze circuslunch opgeven tot vrijdag 13 november.via het e-mail adres avondje@dewolkenfabriek.com.
 
zondag 15 november, kan je ook deze keer na de show heerlijk mee genieten van de wekelijkse zondag middag en avond Wolk'-in. met live muziek en heerlijk eten, eet je graag mee? geef je dan hiervoor op via het e-mailadres avondje@dewolkenfabriek.com voor 14 november zaterdag ochtend 10 uur.De kosten van een menu zijn 15,00 euro en voor een kinderportie 7,50 euro, ook kan je terecht in het restaurant voor kleinere hapjes en tussendoortjes zoals soep en cake's.
 
Let op ga je na de show eten, koop dan eerst je diner ticket in de Wolkenfabriek vooraf! 
 
Met een Wolkenfabriek dinerbon mag je voor maar 5,- euro !naar het Circus. Dat is natuurlijk fantastisch! Kom meegenieten, je verbazen en wegdromen.
 
 
 
edit
Deel deze pagina
Wolkennieuws

Feest op 28 december in de Wolkenfabriek.

Met LIVE optreden van de band Planet Orange.

Vier deze Noël -... lees meer..

OOK #indewolk * Let’s GróA sessies in de Wolkenfabriek. Stedelijke knopen als fascinerende kansen. Gratis toegang. Wel even aanmelden s.v.p.

... lees meer..

Het Werkfestival is voor alle inwoners van de provincie Groningen en de kop van Drenthe die op zoek zijn naar werk of zich willen oriënteren op... lees meer..

Oktober 2018 - Bij de fiets en wandelbrug aan de Energieweg in Groningen is onlangs een nieuw informatiebord geplaatst. Hierop is te zien welke... lees meer..

In de maand mei is er een speciale expositie in het Zeefgebouw!

Woven Skin, en een groot makers lab van het project van Claudy Jongstra en... lees meer..

Inschuif-restaurant De Wolkenfabriek is elke zondag open van 15:00 - 22:00 met een Wolk’-in. Dat is lekker en gezond eten, in het voormalig... lees meer..
Super nieuws!, Zienemaan en Zienemini gaan weer los. Op vrijdag, zaterdag en zondag 1, 2... lees meer..
Na de zomerstop weer open!, met bij mooi weer lekker terras erbij. zondag de 13e augustus niet open vanwege het Paradigm festival, maar de rest van... lees meer..
Na een drukke periode is nu de Wolkenfabriek een maandje gesloten, Vanaf 6 augustus beginnen de Wolk'-in's weer. En is het ook bijna al weer tijd... lees meer..
jeee de nieuwe openingsvideo
Al meerdere keren, was het gevoel daar van, JA we gaan weer open, maar ook nu duurt het nog een paar weken voordat we echt ,echt weer open kunnen.... lees meer..
Tijdens de verbouwing is de blauwgrijze band die overal nog in de fabriek te zien was, even weer goed geaccentueerd!, Wel super leuk om alles weer... lees meer..
De Wolkenfabriek is tijdens de verbouwing een klein stukje gegroeid, wat eerst rook, plus pingpong plek was is nu ook binnen!, nieuwe ruimte goed... lees meer..
Met alle vrijwilligers die op die dag konden hebben we super mooie avond gemaakt samen, met super lekker diner van Sytze en o.a. carrouselpingpong.... lees meer..

Er staat een mooi Circus op het Suikerterrein!

En je kan een hele mooie combinatie maken met lekker eten in de Wolkenfabriek en de show... lees meer..

Om aandacht te vragen voor wereldvoedseldag ! Organiseerd  Foodguerrilla ,Eat this Road Trip op tien plekken door heel Nederland.

En... lees meer..

Kom kijken en genieten van deze mooie expositie, de expositie is tot 8 november geopend. Het is een byzondere samenwerking en tot standkoming van... lees meer..

De Wolkenfabriek is elke dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag geopend van 11:00 uur tot 18:30 uur. En op elke vrijdag en zondag van 11:00 uur... lees meer..

De hele maand Juli is de Wolkenfabriek gesloten, en is alleen nog in de voorraad kelders bezig met de wolken even goed in te stoppen en... lees meer..

De wolken staan een paar week in de voorraad schuur en in de ijskast.

De produktie van schattige zomer wolkjes gaat nog wel even door met... lees meer..

Vers van de pers een superschilderij van 13 meter hoog en 10 meter breed gemaakt door Michel Velt!

Onze gloednieuwe keuken is geopend! Meteen een super workshop van kooktovenaars Sofie en Anneke met plantaardige supertips voor heeerlijk eten.... lees meer..

Na de grondige verbeterbouw en uitbreiding zijn we weer open! Jee. Overal licht met grote ramen in de keuken en een extra grote barruimte.

Gewoon een heel mooi wolkje.

Er is een begin gemaakt met de nieuwe buitengevel! Straks kun je met een grote buitentrap naar de eerste verdieping van het zeefgebouw.