Vakantie Wolk'-In
datum: donderdag 13 augustus
tijd: 13:00 tot 21:00
locatie: de Wolkenfabriek
info:

De Wolkenfabriek heet je welkom op donderdag 13 augustus tijdens de Vakantie Wolk’-In.

Vakantie Wolk'-In

In deze laatste week van je zomervakantie zien we elkaar graag weer als vanouds in De Wolkenfabriek, maar deze keer op een donderdag in plaats van een zondag. Met lekkere drankjes, eten, gezelligheid en een stukkie terras op het rode dek.

Kom je ook? Reserveer dan wel even.

Onze openingstijden op donderdag 13 augustus zijn van 13:00 tot 21:00.

Reserveren s.v.p.

Reserveren voor de Vakantie Wolk'-In is nodig en kan door een e-mailtje te sturen aan avondje@dewolkenfabriek.com of een sms of appje naar 06-14531246.

Vakantie Wolk'-In Menu

Welke cateraars er koken en wat er op het menu staat maken we t.z.t bekend op deze pagina en in het facebook evenement van de Vakantie Wolk'-In

Ook vandaag: de OntdekDagen

De OntDek dagen is een minifestival voor kids van 8-14 jaar op het Suikerterrein, georganiseerd door Broedplaats De Campagne. Laat je kinderen mooie dingen doen, ontdekken, maken en leren. Kies voor een ochtend 10-13:00 of middag 14:00-17:00. Lees meer in het facebook event van De OntdekDagen, voor supernieusgierige kinderen!! 

Deelname voor de OntdekDagen verloopt via online ticketverkoop. Tickets Ontdekdagen €12,50 of Tickets OntDekdagen met Stadjerspaskorting €2,50. Vol = vol.